giorgosv Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 (edited) Καλημέρα, προσπαθώ από το πρωί να ανεβάσω ένα τοπογραφικό στην πλατφόρμα και όταν πάω να ανεβάσω τα αρχεία πετάει σφάλμα. Είναι κάποιος που έχει το ίδιο πρόβλημα; Ακυρο, επανήλθε... Edited Ιούλιος 24 by giorgosv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skrats Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 Καλησπέρα! Προσπαθώ να ανεβάσω τα αρχεία και μου εμφανίζεται μήνυμα σε κόκκινο παράθυρο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ DXF Μη Αποδεκτό Παρατηρήσεις Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση του διαγράμματος Τι μπορεί να συμβαίνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honey Badger Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 7 λεπτά πριν, Skrats said: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ DXF Μη Αποδεκτό Παρατηρήσεις Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση του διαγράμματος Μήπως εκ παραδρομής δεν ειναι σωσμένο ως έκδοση του 2010; Εαν είναι σε νεότερη έκδοση το σύστημα δεν το υποστηρίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angusmacgyver Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 37 λεπτά πριν, Skrats said: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ DXF Μη Αποδεκτό Παρατηρήσεις Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση του διαγράμματος Μου το κάνει και εμένα από εχτές, και μου την έχει βιδώσει. Έχω να παραδώσω 3 διαγράμματα αύριο πρωί και δε μ'αφήνει! Όπως πάντα συμβαίνει τα σ/κ που θα λείπουν οι υπεύθυνοι τεχνικοί να του βαρέσουν μια επανεκκίνηση! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skrats Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 3 ώρες πριν, The.Engineer said: Μήπως εκ παραδρομής δεν ειναι σωσμένο ως έκδοση του 2010; Εαν είναι σε νεότερη έκδοση το σύστημα δεν το υποστηρίζει. Σε 2000 είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
angusmacgyver Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 3 ώρες πριν, The.Engineer said: Μήπως εκ παραδρομής δεν ειναι σωσμένο ως έκδοση του 2010; Εαν είναι σε νεότερη έκδοση το σύστημα δεν το υποστηρίζει. Το κάνει και σε παλαιότερα σχέδια, επιτυχώς ανεβασμένα. Σίγουρα είναι πρόβλημα του συστήματος. Συνήθως λύνονται πρωί Δευτέρας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
polytelik Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ να υποβάλλω ένα ΔΓΜ για καταχώρηση μια δουλείας αρδεύσεως και μου βγάζει το σφάλμα που εμφανίζεται στην συνημμένη εικόνα. Γιατί συμβαίνει αυτό; (η PL του EAS_FINAL βρίσκεται εντός της PL του PST_KAEK). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 Μήπως το κλειστό πολύγωνο της δουλείας δεν έχει επαφή με το πολύγωνο PST_KAEK? Link to comment Share on other sites More sharing options...
polytelik Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 2 λεπτά πριν, tetris said: Μήπως το κλειστό πολύγωνο της δουλείας δεν έχει επαφή με το πολύγωνο PST_KAEK? ναι δεν έχει είναι εσωτερικά του πολυγώνου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 Αν διαβάσεις τις οδηγίες, θα δεις ότι το πολύγωνο της δουλείας πρέπει να έχει κάποια επαφή με το περίγραμμα του (δουλεύοντος) γεωτεμαχίου. Ίσως γιατί δεν νοείται "εσωτερική" δουλεία δίχως πρόσβαση (με δουλεία επίσης) σε αυτήν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα