soundholics Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 17 λεπτά πριν, angusmacgyver said: Έχεις ακόμη πάρα πολλά θέματα. Ακόμα πάρα πολλές Lines (7 στον αριθμό, κάποιες με πολύ μικρό μέγεθος) και κάποιες polyline του dgm_prop_final δε συμπίπτουν με το pst_kaek. Άποψή μου, σβήστο και ξαναπιάστο από την αρχή, σε καινούριο σχέδιο χρησιμοποιώντας μόνο Polylines και κάνε snap ακριβώς πάνω σε κόμβους. Μόλις τελειώσεις, κάνε το paste original πάνω στο παλιό για την εκτύπωση. Όσο για το πρόγραμμα, δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω συγκεκριμένα, αλλά στη θέση σου θα κοίταζα στη ειδική ενότητα του forum https://www.michanikos.gr/forums/forum/95-λογισμικό/ Έχω το sdbox, και απο περιέργεια έτρεξα το παρακάτω dxf. Μου βγάζει τα παρακάτω και δεν αναφέρει για κάποιες polyline του dgm_prop_final που δε συμπίπτουν με το pst_kaek (που θα με ανησυχούσε πολύ) Δ.Γ.Μ. ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ: ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ =========================================================== Layer BOUND_IMPL ή/και BOUND_UNIMPL [1.2.Υλοποιημένα/Ανυλοποίητα όρια]: OK ------------------------------- Layer TOPO_PROP [13.Όρια γεωτεμαχίου σήμερα]: ΟΚ ------------------------------- Layer PST_KAEK [12.Όρια βάσει Κτηματολογίου]: ΟΚ ------------------------------- Layer PST_KAEK [12.Κωδικός ΚΑΕΚ βάσει Κτηματολογίου]: OK ------------------------------- Layer DGM_PROP_FINAL [24.Τελικά όρια για μεταβολή (closed Pline)]: OK περιέχει Polyline. Layer AREA_A [26.Επιφάνεια προς όμορα (closed Pline)]: OK περιέχει Polyline. Layer AREA_D [25.Επιφάνεια από όμορα (closed Pline)]: OK περιέχει Polyline. Drawin.dxf Link to comment Share on other sites More sharing options...
angusmacgyver Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 5 λεπτά πριν, soundholics said: Έχω το sdbox, και απο περιέργεια έτρεξα το παρακάτω dxf. Επειδή και εγώ το έχω, σου στέλνω το αποτέλεσμα που μου βγάζει εμένα για το αρχείο σου (φιλτραρισμένο μόνο με τα layers του Κτηματολογίου. 6 λεπτά πριν, soundholics said: Μου βγάζει τα παρακάτω και δεν αναφέρει για κάποιες polyline του dgm_prop_final που δε συμπίπτουν με το pst_kaek (που θα με ανησυχούσε πολύ) Κάνε τρελό zoom στις συντεταγμένες που σου είχα δώσει νωρίτερα (332085,75 4100746,601) και θα καταλάβεις τί εννοώ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
angusmacgyver Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 KTHMATOLOGIO_CHECK.DAT 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soundholics Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 Ολα οκ - σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulis13pao Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 (edited) Καλησπέρα συνάδελφοι ήθελα να ρωτήσω ενα τεχνικό θέμα για το αρχείο dxf που θέλω να υποβάλω για ΚΗΔ ηλεκτρονική υποβολή για τοπογραφικό γεωμετρικών μεταβολών που θα χρησιμοποιηθεί σε δικόγραφο....πρόκειται για διεκδικούμενο τμήμα (τμήμα επέκτασης προβλήτας βάσει υφιστ. κατάστασης) το οποίο εμπίπτει σε περιοχή εκτός κτηματολογικής ανάρτησης (θάλασσα βάσει κτηματολογικού χάρτη) και θέλω να μου πείτε αν γνωρίζετε πως μπορώ να τα χειριστώ (πως θα τοποθετήσω τα περιγράμματα-layers dgm και area D?) ευχαριστώ! Edited Οκτώβριος 4 by soulis13pao Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 (edited) Η γραμμή αιγιαλού είναι θεσμοθετημένη και δεν μπορεί να παραβιαστεί (έστω και με απόφαση δικαστηρίου). Edited Οκτώβριος 4 by tetris Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulis13pao Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 δε μιλάω όμως για γραμμή αιγιαλού αλλα για κτηματολογική γραμμλη ακτογραμμής εκεί δεν εχει γίνει ακόμα καθορισμός Αιγιαλού και παραλίας (έκδοση ΦΕΚ) που θα μπορούσε να μεταβάλει την ιδιοκτησία εάν η απόφαση του δικαστηρίου θα είναι θετική... μιλάω καθαρά για κτηματολογικό λάθος στην ακτογραμμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdtopo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 Με το ΦΕΚ 360Δ/2018 έχουν καθοριστεί οι αιγιαλοί για το σύνολο της επικράτειας (και αυτές τις οριογραμμές εφαρμόζει συνήθως το Κτηματολόγιο επί της ακτογραμμής όπως και πρέπει). Το όριο αιγιαλού είναι όριο φυσικού φαινομένου και δεν θα μπορούσε ποτέ να αποτελεί ιδιοκτησία το τμήμα από την γραμμή αιγιαλού εώς την ακτογραμμή. Η διόρθωση θα πρέπει να αφορά περιοχή από την γραμμή αιγιαλού (όχι την ακτογραμμή) και προς το εσωτερικό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulis13pao Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 το φεκ που αναφέρεις συνάδελφε αφορά μονο την περιφέρεια αττικής. εγώ είμαι σε νησί στα Δωδεκάνησα. Το κτηματολόγιο εκεί λειτουργεί απο το 2008 (πρώτα προγράμματα κτηματογράφισης). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdtopo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 Συνάδελφε, από όσο ξέρω υπάρχει προκαταρκτική γραμμή αιγιαλού για όλη την επικράτεια που οριστικοποιείται με ΦΕΚ για κάθε περιοχή (όντως το παραπάνω είναι μόνο για την Αττική). Υπάρχουν όμως οριστικοποιήσεις με ΦΕΚ και για τα Δωδεκάνησα μετά το 2018. Το Κτηματολόγιο, όπως θυμάμαι, έχει την προκαταρκτική για το σύνολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα