giorgosv Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 Το πρόβλημα εμφανίστηκε πρόσφατα. Περιορίστε το όνομα του αρχείου (dxf-zip) σε 15 χαρακτήρες και θα το περάσει. Το γράφει κιόλας στο μήνυμα που πετάει...
geokaloger Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 (edited) καταρχάς ευχαριστώ που απαντάς. Κατα δευτερον, εννοείται πως εχω κάνει οτι αναφέρουν οι προδιαγραφές πρωτα και μετα πόσταρα. Σέβομαι τον χρόνο οσων απαντάτε, εχω δοκιμάσει τα παντα που αναφέρονται και μετα ανέβασα ποστ edit:Mολις τώρα, κατάφερα να ανέβασω 2 στυνεχόμενα, κάνοντας f το zip αρχειο και f_signed το τοπογραφικό. 'Εκανα τη δουλεια μου μεν, τυχαία δε. Ελπίζω να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και να μη έχουμε τετοιου είδους αναχρονιστικά προβλήματα Edited Οκτώβριος 7 by Gousgounis Προστέθηκε ο τονισμός απο τον χρήστη
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 (edited) Tα αρχεία γίνονται αποδεκτά, κάνω εντοπισμό, συμπληρώνω τα στοιχεία άλλα όταν κάνω υποβολή βγάζει μήνυμα σφάλματος _________________________________________________________________________________________ Edited Οκτώβριος 10 by Paul_Mix
angusmacgyver Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 On 10/10/2024 at 3:58 ΜΜ, Paul_Mix said: Tα αρχεία γίνονται αποδεκτά, κάνω εντοπισμό, συμπληρώνω τα στοιχεία άλλα όταν κάνω υποβολή βγάζει μήνυμα σφάλματος Συχνά μου το κάνει και εμένα (σε άλλο στάδιο βεβαίως). Τότε είτε ανοίγω τον Opera μπας και κάνω δουλειά ή αν μου κάνει τα ίδια, καταλαβαίνω ότι το πρόβλημα το έχει το site και τότε υπομονή μέχρι τη Δευτέρα! 1
gktpgeue Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 (edited) Έχει κάποιο bug σήμερα; Μου βγάζει "Λάθος ονομασία αρχείου.\r\nΓια την ονομασία των αρχείων πρέπει να χρησιμοποιείτε: \r\n-Λατινικούς χαρακτήρες (Κεφαλαίους και πεζούς) \r\n-Αριθμούς(0-9) \r\n- «_» και «-» \r\nΤο μήκος του ονόματος μπορεί να είναι έως 15 χαρακτήρες χωρίς την επέκταση(.xxx) \r\n(βλ. κεφ. 4.3 τεύχους Τεχν. Προδιαγραφών)" (τα "\r\n" δικά τους), σε τυπικό όνομα τύπου "topo_latin_001.zip/pdf" (δεν είναι δγμ) (έχει διπλοτσεκαριστεί ότι είναι λατινικά) (το ίδιο και με παλιά αρχεία για τεστ που είχαν περάσει). Wut. Τα πήγα στο desktop και δε περνούσαν από κει (μήπως και έφταιγε το path) και μετά πέρασαν αλλάζοντας τα ονόματα σε σκέτο "topo_001.*". Διπλοτσεκαρισμένο ότι το ενδιάμεσο ήταν λατικά (και ξαναγραμμένα με το χέρι ως λατικά). Edited Οκτώβριος 21 by gktpgeue
ntanos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι, πρόσφατα, (προ ημερών) η "Κτηματολόγιο" ενεργοποίησε τον έλεγχο στην ονοματοδοσία των αρχείων. Συνέβη και σε μένα. Αρχεία που πριν 2 μήνες πέρασαν στο σύστημα, ξαφνικά προ ημερών δεν γινόντουσαν αποδεκτά. Διαπίστωσα ότι, στις προδιαγραφές που είχαν αναρτηθεί προ ετών, περιλαμβανόταν και η σχετική οδηγία για το όνομα των αρχείων (λατινικά, όριο στους χαρακτήρες κλπ). Οπότε πλέον πρέπει να τηρούμε και το συγκεκριμένο, και όλα καλά. 1
gktpgeue Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 Ναι, το θέμα είναι ότι το διπλοτσέκαρα και έκανα και χειροκίνητα ξανά γραφή των ονομάτων με το πληκτρολόγιο σε αγγλικά. Αφού είναι νέο σύστημα ενδεχομένως να έχει bug μόνο σε συγκεκριμένα γράμματα αλλά δεν έκατσα να κάνω πολλά πειράματα.
franktrip Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 On 21/10/2024 at 4:02 ΜΜ, ntanos said: Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι, πρόσφατα, (προ ημερών) η "Κτηματολόγιο" ενεργοποίησε τον έλεγχο στην ονοματοδοσία των αρχείων. Συνέβη και σε μένα. Αρχεία που πριν 2 μήνες πέρασαν στο σύστημα, ξαφνικά προ ημερών δεν γινόντουσαν αποδεκτά. Διαπίστωσα ότι, στις προδιαγραφές που είχαν αναρτηθεί προ ετών, περιλαμβανόταν και η σχετική οδηγία για το όνομα των αρχείων (λατινικά, όριο στους χαρακτήρες κλπ). Οπότε πλέον πρέπει να τηρούμε και το συγκεκριμένο, και όλα καλά. Δεν γνώριζα αυτή την αλλαγή. Επηρεάζει τα παλιά αρχεία ή μόνο τα νέα αρχεία;
ntanos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 Μόνο τις καινούριες αναρτήσεις αφορά. Σε ότι τοπογραφικό πήρε στο παρελθόν ΚΗΔ, είναι ΟΚ, έχει τελειώσει.
avgoust Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 (edited) Έχω μια περιπτωση διόρθωσης 9 διαδοχικών γεωτεμαχιων . που περιλαμβάνει αλλαγές ορίων , συγχώνευση ΚΑΕΚ και αναγνώριση ιδιοκτητη. Λόγω της πληθώρας με εξυπηρετεί να πάρω κτηματογραφικό διάγραμμα κατηγορίας 2. Στο δικαστήριο είναι αποδεκτό η θέλει κατηγορίας 1 ? Edited Οκτώβριος 24 by avgoust
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα