Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αν δεν μας ανεβάσεις και το αρχείο, πως μπορούμε να σου απαντήσουμε αν είναι κάτι για το οποίο ευθυνεσαι εσύ ή το σύστημα;

• Απαντήσεις 1,3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Κύριοι συγνώμη για την καθυστέρηση , αλλά για να είμαι όσο το δυνατό ορθότερος ξαναέκανα τα layers από την αρχή και τα ανέβασα στο σύστημα, χωρίς και πάλι αποτέλεσμα.

Δεν διαβάζει το dgm_prop_final και το line_xm.

σας στέλνω συνημμένα : prtscn από το intelicad, αναφορά εφαρμογής, αποτελέσματα ελέγχου, θέασ-All που περιέχει την θέαση και θέαση τοπο-προπ-νιου που περιέχει το topo_prop_new.

Αν έχει αντιμετωπίσει άλλος θέμα όμοιο ή αν μπορεί να πεί την γνώμη του είναι ευσπρόδεκτος και καλοδεχούμενη.

Αν επικοινωνήσω με κτηματολόγιο , λέτε να πάρω απάντηση?

Σε ποιό email στέλνω ?

Intelicad.pdf Αναφορά εφαρμογής.pdf Αποτελέσματα έλεγχου DXF.pdf θέαση All.pdf θέαση τοπο-προ-νιου.pdf

Δημοσιεύτηκε

Μετά 4 ημέρες και πάρα πολλά ανεβάσματα (με επανεκδόσεις-επανακατασκευές των αρχείων και του dxf) στα οποία δεν διάβαζε καθόλου τα dgm_prop_final και line_xm  , ανέβασα κάποιες παλιές εκδόσεις. Οποία κατάντια.

Σε κάποια διάβασε τα προαναφερθέντα και ολοκλήρωσα την εισαγωγή.

Λόγω βίτσιου άνοιξα νέα εργασία στο σύστημα και υπέβαλα τα αρχεία της ολοκληρωμένης. Δεν διάβασε τα προαναφερθέντα αρχεία, ξανά και ξανά.

Οπότε ή ο γιαλός (το σχεδιαστικό μου πρόγραμμα) είναι στραβός ή στραβά αρμενίζουμε (το σύστημα).

Δεν ασχολούμαι πλέον θεωρώντας ότι είναι τυχαίο και απευκταίο.

Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν.

• 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Συνάδελφοι καλημέρα,

μου ζητήθηκε να ανεβάσω τοπογραφικό μου που είχα συντάξει το 2013 για να πάρει ΚΗΔ.

Αφορά την περίπτωση εξαγοράς καταπατημένων κτημάτων του ελληνικού δημοσίου και στα δικαιολογητικά ζητάει τοπογραφικό με ΚΗΔ.

Στέκει αυτό ή να κάνω επικαιροποίηση του τοπογραφικού με νεα ημ/νια;

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, giorgosv said:

Στέκει αυτό ή να κάνω επικαιροποίηση του τοπογραφικού με νεα ημ/νια;

Μια χαρά στέκει, αλλά σίγουρα χρειάζεται κ επικαιροποίηση (οικοδομησιμότητα, ΚΑΕΚ, Δασικά κλπ...). Εγώ γράφω κ ημ/νία σύνταξης και επικαιροποίησης επάνω. Στο ΚΗΔ περνάω την ημ/νία σύνταξης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.