tetris Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2022 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2022 Δεν χρειάζεται, διότι απλώς δεν υπάρχει (ακόμη) περίγραμμα Κτηματολογίου και ΚΑΕΚ
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2022 (edited) Εντός ορίων σε οικισμό που έχει κλείσει το Κτηματολόγιο, ο ιδιοκτήτης δεν είχε δηλώσει το ακίνητο στο Κτηματολόγιο και τώρα θεωρείται ως αγνώστου. Το Κτηματολόγιο χώρισε την ενιαία ιδιοκτησία του σε δύο ΚΑΕΚ. Σύμφωνα με το συμβόλαιο, η ενιαία ιδιοκτησία αποτελείται από το πρώτο ΚΑΕΚ (1000τμ) και από ένα τμήμα του δεύτερου ΚΑΕΚ (1500τμ). Επομένως θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα νέο ΚΑΕΚ (2500τμ). Ο δικηγόρος ζήτησε ΤΔΓΜ για το δικαστήριο επειδή θεωρείται ως ιδιοκτησία αγνώστου και πρέπει να το διεκδικήσει. 1)Σε αυτή τη φάση, το ΚΗΔ θα είναι εγγραπτέας πράξης ή χωρικής μεταβολής? 2)Ποιά layers χρειάζονται? θα ορίσω topo_prop για τα 2500τμ? (ή χρειάζεται topo_prop_new). Το LINE_XM χρειάζεται για να χωρίσω το ΚΑΕΚ 2 σε δύο τμήματα? το DGM_PROP_Final και το AREA_Α χρειάζονται? Edited Ιούνιος 15 , 2022 by Paul_Mix
giorgosv Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2022 Καλημέρα, εδώ και μερικές μέρες το εκδιδόμενο ΚΗΔ μου βγάζει σε σμίκρυνση το σχέδιο. Παλιά δεν το έκανε αυτό. Σας εχει τύχει;
papathvas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2022 καλημέρα, μήπως το pdf έχει αρκετά μεγάλα περιθώρια;
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2022 (edited) Έτσι δείχνει. Θα πρέπει ο συνάδελφος να φτιάξει χαρτί(*) με πολύ μικρά περιθώρια. (*) file/plot/printer (dwg to pdf.pc3)/properties/device and documents settings/costum paper sizes-->add Edited Ιούλιος 14 , 2022 by Pavlos33
giorgosv Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2022 Οχι παιδιά το pdf είναι ακριβώς οσο και το σχέδιο, δεν του εχω αφησει περιθώρια.
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2022 (edited) Με τις pdf options είσαι εντάξει; και επιπλέον, μήπως δεν έχεις επιλέξει το "center to plot"; Edited Ιούλιος 14 , 2022 by Pavlos33
giorgosv Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2022 Θα κανω δοκιμη με παλιο pdf που εχει βγει σωστα κ θα δω.
giorgosv Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2022 (edited) Τελικά κατι εχουν αλλαξει στο κτηματολογιο. Παλιό αρχείο που εχω εκδόσει ΚΗΔ και φαίνεται κανονικά το εμφανίζει σε καινούργιο ΚΗΔ οπως την εικόνα. Βρηκα ομως τι φταίει, τα αρχεια τα τυπώνω σε pdf με χαρτι μηκους 2μ και μετα τα κοβω στο pdf. Για καποιο λογο στο κτηματολογιο διαβαζει την αρχικη διασταση και δεν λαμβανει υποψιν του οτι το εχω κοψει. Παλια δεν το εκανε παντως.. Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33 Edited Ιούλιος 14 , 2022 by Pavlos33
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα