Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα.

Σε οικόπεδο εντός σχεδίου έχουν συστασεί 3 κάθετες ιδιοκτησίες πριν το 2011. Η μία κάθετη ανήκει στον πελάτη μου, η μία στον αδερφό του και η τρίτη κοινή 50-50.

Μπορώ να εκδώσω οικοδομική άδεια στην κάθετη του πελάτη μου συνυπολογίζοντας στον συντελεστή δόμησης το μερίδιο του 50% της κάθετης στην οποία τα δύο αδέρφια είναι συνιδιοκτήτες; Ο αδερφός του πελάτη μου, στην οικοδομική άδεια που εξέδωσε το 2004 για κτίσμα στη δική του κάθετη, συνυπολόγισε στον συντελεστή δόμησης και το μερίδιό του (50%) στην κάθετη που έχουν από κοινού.

Επίσης, μπορεί ο εξώστης του πελάτη μου να είναι εντός της κάθετης ιδιοκτησίας που έχουν από κοινού και αν ναι, πρέπει να βγει μία άδεια και στα δύο αδέρφια; Στο κτίσμα που βρίσκεται στην κάθετη ιδιοκτησία του αδερφού, ο εξώστης "βγαίνει" παρομοίως μέσα στην κάθετη αυτή που έχουν από κοινού. 

Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 90
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.