mark petrop Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2018 Ξέρετε πως παίρνουμςε τη βεβα'ιωση απο το ΕΦΚΑ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirsogiannis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2018 (edited) Είναι εντυπωσιακό πως 14 μέρες μετά την κυκλοφορία του ΦΕΚ (25/7) στον εφκα της πόλης μου (επαρχιακή πόλη στην Ήπειρο) αλλά και στον τοπικό ΟΑΕΔ οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν τίποτα για το θέμα. Όχι δεν γνωρίζουν ποια είναι τα δικαιολογητικά πχ αλλά απολύτως τίποτα. Στον δε ΕΦΚΑ τους υπέδειξα το ΦΕΚ εγώ , να το κατεβάσουν και να το διαβάσουν. Προφανώς είχαν σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούν: φεισμπουκ, τηλεφωνάκι και κλιματιστικό στους 20 βαθμούς. Γενικώς όποιος μαθαίνει νεότερα ας ενημερώνει και τους υπόλοιπους. Edited Αύγουστος 8 , 2018 by pirsogiannis Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2018 Μετά την έκδοση κάθε ΦΕΚ ακολουθεί εγκύκλιος της υπηρεσίας να εφαρμόσουν το ΦΕΚ! Και μόλις φτάσει το περιστέρι με την εγκύκλιο και το ΦΕΚ, και αν στο ΦΒ οι φίλοι είναι τακτοποιημένοι..., μπορεί να το διαβάσουν και να το εφαρμόσουν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
albert0 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2018 Μετά την νέα ΚΥΑ υπάρχει κανένα νεώτερο πως παίρνουμε το επίδομα ή το πήρε κάποιος ως τώρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vl Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 Στον ΟΑΕΔ Αγ. Παρασκευής δέχτηκαν χειρόγραφη αίτηση η οποία πρωτοκολλήθηκε με συνημμένα δικαιολογητικά κανονικά. Ωστόσο, επειδή δεν υπάρχουν οδηγίες προς την Υπηρεσία, η αίτηση θεωρείται οτι είναι υπό επεξεργασία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirsogiannis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2018 http://sate.gr/data_source/2018ΥΠΕΡΓΑΣ-33053.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
MHD Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2020 λίγες περισσότερες πληροφορίες από την εμπειρία μου σήμερα στον ΕΦΚΑ Θεσσαλονίκης εδώ σχετικώς με την αίτηση προς ΕΦΚΑ και την ηλεκτρονική διαδικασία της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmor Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2021 Εχω κάνει διακοπή επαγγέλματος από το 2012, αλλά συνεχίζω να πληρώνω τις εισφορές ΤΣΜΕΔΕ/ ΕΦΚΑ, και αναγκαστικά τις εισφορές υπερ ΟΑΕΔ. Απορρίφθηκε η αίτησή μου για επίδομα ανεργίας λόγω του: δβ. Μη υπαγωγή στην υποχρεωτική ή προαιρετική ασφάλιση του ΕΦΚΑ ή άλλου φορέα κύριας ασφάλισης της ημεδαπής ή της αλλοδαπής. Και ερωτώ ,αν ξέρει κάποιος: 1. Είναι προαιρετική η ασφάλισή μας στο ΤΣΜΕΔΕ/ ΕΦΚΑ και μπορεί να διακοπεί? 2. Αν είναι δυνατόν να διακοπεί η ασφάλιση ,πως θα είχε κάποιος μηχανικός την βεβαίωση εισφορών υπέρ ΟΑΕΔ? (την οποία μου έστειλε το ΤΣΜΕΔΕ σε 3 μήνες και ο ΕΦΚΑ σε 8 μήνες) ? 3. Γνωρίζετε αν εχει πάρει κανένας ελεύθερος επαγγελματίας επίδομα ανεργίας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα