ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2019 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2019 Δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια ενέργεια εσύ. Η Ο.Α σου αναρτάται αυτόματα εδώ https://eadeies.ypen.gr/adeiapublic/faces/main?_afrLoop=1630214191060620&_afrWindowMode=0&_adf.ctrl-state=4g88rlxw_4
mikepaltri Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2019 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2019 Καλημέρα. Έχει εκδοθεί από 25 Σεπτέμβρη αναθεώρηση άδειας για κατασκευή μονοκατοικίας. Μέχρι σήμερα, ένα μήνα σχεδόν μετά, τα φορολογικά είναι υπό έλεγχο. Σε τηλεφωνική συνομιλία με το ΤΕΕ μου πρότειναν να περιμένω να ολοκληρωθεί ο έλεγχος γιατί μετά θα έχω ένα μήνα περιθώριο να προσκομίσω ότι επιπλέον ζητήσουν, και αν τυχόν είμαι εκπρόθεσμος θα πρέπει να διακοπούν οι εργασίες με πιθανή την ανάγκη εκ νέου αναθεώρηση της άδειας. Στον πελάτη είχα πει να κάνουμε ένα μήνα υπομονή αλλά επειδή τελειώνει ο μήνας έχει αρχίσει και ρωτάει πότε ξεκινάμε εργασίες. Ένας λόγος που περιμένω τον έλεγχο είναι ότι δεν μου ζητήθηκε ΣΔΑ και έτσι έχει εγκριθεί και η αναθεώρηση. Οπότε αν τυχόν μετά τον έλεγχο δεν το ξαναζητήσουν, πολύ απλά δεν προσκομίζω και ΣΔΑ και δεν μπλέκω με συμβάσεις, εγγυητικές κλπ... Τι προτείνετε να κάνω?
killertomato Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2019 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2019 να πας απο ΥΔΟΜ και να αρχίσεις το πρήξιμο. Αυτά με τις προθεσμίες τα έχουν γραμμένα στα παλιά τους υποδήματα.
ted69 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2020 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2020 Καλημέρα, εξέδοσα μια άδεια μικρής κλίμακας. Στην αναζήτηση των πράξεων βρίσκω την πράξη αλλά δεν ξέρω που να βρω τα έγγραφα που υπέβαλα κατά την έκδοσή της και βασικά την τεχνική έκθεση.
TBD Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2020 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2020 Δεξί κλικ πάνω στην ΕΕΔΜΚ -> Προβολή Λεπτομερειών Πηγαίνεις στην καρτέλα "Αρχεία"
Ellital Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2020 Καλησπέρα, σε περίπτωση Αποδοχής Μέλους στο σύστημα όπου διαπιστώνεται παράλληψη σε κάποιο σχετικό έγγραφο και μη δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης του διαχειριστή, ποιά διαδικασία μπορεί να ακολουθηθεί για άρση / αμφισβήτηση της διαδικασίας;
MARYKAL Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2020 ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 3 Συναδελφοι ποσες ωρες ή μερες παρεμβαλλονται απο την στιγμη που κανεις υποβολη προς εκδοση, ωστε να δουμε την πραξη οτι εκδοθηκε; Εννοειται οτι θα βγαλει και τον μεταγενεστερο ελεγχο φορολογικων. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ .... ΑΥΤΟΜΑΤΑ ....;;; Στην περιπτωση μου γραφει το ... ακυρωθηκε ... αλλα δεν βγαζει νεα σειρα με το... εγκριθηκε.... Τα ιδια ακριβως ισχυσαν και στην βεβαιωση ορων δομησης που προηγηθηκε. Ν α ανησυχησω;
terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2020 Με την υποβολη, έχεις και την Ο.Α. Ο έλεγχος φορολογικών είναι ανεξάρτητος.
MARYKAL Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2020 Να ανησυχησω ή κατι άλλο να κάνω; Καμμια ιδεα; Προς Υπηρεσια δομησης Πειραια απευθυνεται. υποθετω οτι αφου ηταν ολα τα απαραιτητα αρχεια πληρη, πληρωμενο ανταποδοτικο κ.λ.π δεν θα δεχοταν την υποβολη. Τωρα γιατι δεν προκυπτει εκδοση πραξης, δεν το καταλαβαινω. Να εχει προβλημα το διαδικτυο;
spafent Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2020 (edited) 1 ώρα πριν, MARYKAL said: ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 3 Συναδελφοι ποσες ωρες ή μερες παρεμβαλλονται απο την στιγμη που κανεις υποβολη προς εκδοση, ωστε να δουμε την πραξη οτι εκδοθηκε; Εννοειται οτι θα βγαλει και τον μεταγενεστερο ελεγχο φορολογικων. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ .... ΑΥΤΟΜΑΤΑ ....;;; Στην περιπτωση μου γραφει το ... ακυρωθηκε ... αλλα δεν βγαζει νεα σειρα με το... εγκριθηκε.... Τα ιδια ακριβως ισχυσαν και στην βεβαιωση ορων δομησης που προηγηθηκε. Ν α ανησυχησω; το ακυρώθηκε σημαίνει οτι εσύ κλίκαρες κατα λάθος ακύρωση και το ακύρωσες...... Edited Μάιος 12 , 2020 by spafent
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα