ppanag Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2020 @MARYKAL @spafent μα πώς γίνεται να ακύρωσε τη βεβαίωση όρων δόμησης??? Μίλα με πολεοδομία ... μήπως πάτησαν κατά λάθος κάτι που δεν έπρεπε ???
spafent Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2020 (edited) Για την κατηγορία 3 η διαδικασία είναι η εξής: υποβάλλουμε για βεβαίωση όρων δόμησης, μόλις εγκριθεί(~10 μέρες) υποβάλλουμε σε συνέχεια ηλεκτρονικής την άδεια 3 και τέλος. Την βεβαίωση προφανώς την ακύρωσε πριν την υποβάλλει, η ΥΔΟΜ δέν έχει τέτοια δυνατότητα. Edited Μάιος 12 , 2020 by spafent
MARYKAL Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2020 7 λεπτά πριν, ppanag said: @MARYKAL @spafent μα πώς γίνεται να ακύρωσε τη βεβαίωση όρων δόμησης??? Μίλα με πολεοδομία ... μήπως πάτησαν κατά λάθος κάτι που δεν έπρεπε ??? Συναδελφοι και στο ιστορικο των αιτησεων (π.χ στην αιτηση βεβαιωσης ορων δομησης), οταν κανεις υποβολη για εκδοση, γραφει ακυρωθηκε (το συγκρινα και με την προηγηθεισα αιτηση βεβαιωσης ορων δομησης). Επισης και στο εγχειριδιο του ΤΕΕ το...ακυρωθηκε.. λεει.........κατοπιν ενεργειας απο τον διαχειριστη για αποσυρση της πριν την υποβολη προς την ΥΔΟΜ ή προς ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΑΞΗΣ. Τι ακριβως να συμβαινει στην περιπτωση μου;
terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2020 Συναδελφε μην το κουράζουμε. Το ακύρωσες κατά λάθος. Αν δεν μπορούν να κάνουν κάτι από το ΤΕΕ, άνοιξε νέα αίτηση.
ppanag Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2020 από το ΤΕΕ σίγουρα μπορούν να συμψηφίσουν το παράβολο...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2020 εσένα στο συμψήφισαν ? Εγώ πιστεύω ότι δεν το συμψηφίζουν!
spafent Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2020 ποιος είπε για παράβολο,νομίζω ότι πρόκειται για ακύρωση αίτησης κατά λάθος....
ppanag Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2020 On 12/5/2020 at 5:45 ΜΜ, ΚΑΝΑ said: εσένα στο συμψήφισαν ? Εγώ πιστεύω ότι δεν το συμψηφίζουν! ναι ... ζήτησε η ΥΔΟΜ να αλλάξω κατηγορία άδειας, υπέβαλα ξανά τα πάντα και επικοινώνησα με το ΤΕΕ και αφού είδαν ότι έχει ακυρωθεί η αίτηση, συμψήφισαν με αίτηση του ίδιου ιδιοκτήτη... λογικό δεν είναι ??
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2020 Είναι κάτι που δεν ήξερα και σ' ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση
LESS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2020 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2020 Έχω βγάλεi προέγκριση για 2οροφη οικοδομή κατοικίας, τώρα για την άδεια επιλέγω : εισαγωγη πραξης σε συνεχεια προγενεστερης ηλεκτρονικης ---> οικοδομικη αδεια κατηγοριας 3 με προεγκριση ?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα