νικος82 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2018 (edited) καλησπερα σε ολους σημερα καλεσα τεχνικο για το κλιματιστικο γιατι δεν εβγαζε κρυο αερα καθολου.μου ειπε οτι θελέι αλλαγη πυκνωτη και ζηταει 60 ευρω συν 20 εργασια..θελω να ρωτησω αν ειναι πολλα γιατι εγω τον πυκνωτη τον βρισκω 10 ευρω το πολυ.ειναι δυνατον ;;; ευχαριστω πολυ παιδια Edited Αύγουστος 4 , 2018 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis_g Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2018 Νίκος 82, πολύ ρωτούν για το κόστος ενός υλικού. Κανείς εδώ δεν μπορεί να σου απαντήσει για το κόστος αυτό. Στην ελεύθερη αγορά, ο καθένας πουλά το προϊόν του με την τιμή που αυτός κρίνει. Εάν νομίζεις ότι το κόστος του ανταλλακτικού είναι μεγάλο, μπορείς να απευθυνθείς σε άλλο τεχνικό. Δεν υπάρχει κάποιος ενιαίος τιμοκατάλογος. Η ελεύθερη αγορά έχει αυτούς τους κανόνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maneni Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2018 ή να αγορασεις εσυ το ανταλλακτικο και να στο τοποθετησει ο τεχνικος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikpits Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2018 (edited) Νίκο συμφωνώ με τον Γιάννη. Εγκυκλοπαιδικά εγώ προσωπικά στο παρελθόν που είχα την ίδια βλάβη είχα πληρώσει 50 € σύνολο. Τώρα πιστεύω ότι τα χρήματα που σου ζητάει είναι πολλά αλλά όντως είναι ελεύθερη αγορά οπότε ή απευθύνεσαι σε άλλον τεχνικό ή του πας εσύ τον πυκνωτή Edited Αύγουστος 16 , 2018 by nikpits Link to comment Share on other sites More sharing options...
νικος82 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2018 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2018 σας ευχαριστω πολυ παιδια καλο φθινοπωρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα