kamvan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Καλησπερα σας, Σε περιπτωση αναληψης ενος Δημοσιου Εργου απο ενα Δημο θα μπορουσατε να μου πειτε αναλυτικα ολες τις κρατησεις, τα ποσοστα τους καθως και που πληρωνεται καθε μια κρατηση? Εψαξα στο forum αλλα αυτο που βρηκα ειναι αρκετα παλιο κι οχι τοσο ευκρινες. Ευχαριστω πολυ
kpapaxr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Η πιο συνηθισμένη περίπτωση για έργα με ΕΟ 18% 3% Φόρος Εισοδήματος, διπλότυπο από ΔΟΥ 1,5% ΤΣΜΕΔΕ - ΕΜΠ στην Εθνική Τράπεζα (νομίζω και στην attica) 0,2% ΤΣΜΕΔΕ ομοίως 0,6% ΤΣΜΕΔΕ ομοίως 0,10% υπέρ Ενιαιας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (κατάθεση στο λογαριασμό τους στην Εθνική, θα στο δώσουν το λογαριασμό στο δήμο) ΤΕΕ καταργήθηκε Αν είσαι με 28% όφελος έχει και άλλα ΤΠΔΥ, ΤΠΕΔΕ κτλ τα οποία δεν τα κατέχω 1
kamvan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 ευχαριστω αν και δεν καταλαβαινω γιατι σε τρεις διαφορετικες κρατησεις το ΤΣΜΕΔΕ. το ΕΟ τι ειναι? ο ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ τι ειναι? Μηπως εχεις ξεχασει το ΦΕΜ?
Kane Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 (edited) Αν είσαι με 28% όφελος έχει και άλλα ΤΠΔΥ, ΤΠΕΔΕ κτλ τα οποία δεν τα κατέχω συνάδελφε, δεν υπάρχει πλέον 28%, απο καμμία πηγή χρηματοδότησης, παρά μόνο 18%. , διορθώνω, για τα έργα των Δήμων. @kamvan, το ΦΕΜ είναι ο φόρος εισοδήματος. Edited Απρίλιος 18 , 2013 by Kane
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Καταργήθηκε το 28% από ΠΔΕ? @kavman ΕΟ = Εργολαβικό Οφελος
Kane Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 (edited) Προγραμμα δημσίων επενδύσεων ; Κάπου έχω χαντακωμένο το pdf με το θέμα του ΟΕ, για να το ξαναδώ. Υ.Γ. έχω λάθος στο παραπάνω πόστ. (Νομος 4071/ΦΕΚΑ 85/11-4-2012 Αρθρο 9 &5) 5. Στα έργα των δήμων, όταν γίνεται ρητή μνεία στασυμβατικά τεύχη δημοπράτησης σύμφωνα με την παρ.7 του άρθρου 17 του ν. 3669/2008, μπορεί να διαχωρί−ζονται οι τιμές και για τα γενικά έξοδα και το όφελοςτου εργολάβου να προστίθεται στο τέλος σε ποσοστόπου ορίζεται σε 18% ανεξαρτήτως της πηγής χρημα−τοδότησης Αρα ειναι μόνο για τα έργα των δήμων. Αυτά κάνει η βιασύνη! Edited Απρίλιος 18 , 2013 by Kane 1
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Ότι ήτανε από ιδίους πόρους ή από Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, νομίζω ήταν 28%, οι υπόλοιπες χρηματοδοτήσεις 18%
Kane Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Στα έργα των δήμων απο ιδίους πόρους, είναι πλέον 18%, με βάση τον άνωθεν νόμο.
spsonis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 που πληρωνεται καθε μια κρατηση? Ευχαριστω πολυ Το 3% η προκαταβολη φορου δηλαδη πληρωνεται στην εφορια Στην ΕΤΕ πληρωνεις: το τσμεδε&εμπ τα 1%, 0,5% και0,2% συμπληρωνεις τα γνωστα εντυπα τσμεδε με κωδικους 8 και 10 αντιστοιχα βαζοντας το ποσο του λογαριασμου για πληρωμη στο κουτακι δεξια. Το 0,6% το συμπληρωνεις στο γραμματειο εισπραξης ΕΤΕ και βαζεις τους εξης κωδικους: αριμ. πελατη 9310580003 αριθμ. λογαριασμου 040/546107-30 Στν αιτιολογια βαζεις:για την εισπραξη του ταδε λογαριασμου του ταδε εργου 6%ο Χ ποσο λογαριασμου. Σε αυτα προστιθενται και χαρτοσημα αλλα βγαινουν αυτοματα και απο τον υπαλληλο της ετε απο το προγραμμα τους. Επισης για να εισπραξεις λογαριασμο θες δηλωση φπα, φορολογικη ενημεροτητα, βεβαιωση μη οφειλης απο ικα εργου.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα