Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πανελ πολυουρεθανης για θερμοερμαριο


VasilisLarisa

Recommended Posts

Καλησπερα και καλως σας βρηκα.Σκεφτομαι να κατασκευασω ενα θερμοερμαριο απο πανελ πολυουρεθανης το οποιο θα δουλευει απο τους +30 εως +90 βαθμους C.Δυο μερες ομως τωρα ψαχνω να βρω,χωρις αποτελεσμα,τα παρακατω:

1.Aν ενδεικνυται για τις θερμοκρασιες που αναφερω

2.Τι παχος πανελ θα πρεπει να αγορασω για να εχω το καλυτερο αποτελεσμα και με οσο το δυνατον ελαχιστες απωλειες θερμοκρασιας.

3.Εστω και αν κανει για την δουλεια που το θελω,υπαρχει περιπτωση με τον καιρο να χασει τις θερμομονωτικες του ιδιοτητες λογω της θερμοκρασιας?

3.Και το πιο σημαντικο.Μεσα θα αποθηκευω τροφιμα για να διατηρουνται ζεστα για την επομενη μερα.Γνωριζω πως σαν υλικο το πανελ ειναι πιστοποιημενο σε οτι αφορα τον τομεα των τροφιμων.Με την θερμοκρασια στους βαθμους που θα δουλευει θα εχει προβλημα η πολυουρεθανη?

Διαβασα ενα  θεμα στο φορουμ που προσσεγγιζε καποιες αποριες μου αλλα δεν βρηκα  απαντησεις σχετικα με τα ερωτηματα που θετω.

Ευχαριστω για την φιλοξενια σας και οποιον ασχοληθει.

Edited by VasilisLarisa
Link to comment
Share on other sites

1. δεν θα εχει προβλημα

2. οσο μεγαλυτερο παχος τοσο λιγοτερες απωλειες

3. η θερμομονωτικη ιδιοτητα μεωνεται οσο αυξανεται η θερμοκρασια. Στους 90 αν θυμαμαι καλα δεν θα υπαρχει αξιοσημείωτη διαφορά. κάθε υλικό όσο παλαιώνει χάνει τις ιδιότητές του.

4. βλ 1

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.