Evan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 στο site του ΤΣΜΕΔΕ δοκιμάσατε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuunkyfish Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Samdreamth γενικά το ΤΣΜΕΔΕ δικαιολογεί 20 ευρώ την πρώτη επίσκεψη. Ίσως ο οφθαλμίατροσ έγραψε κάποιες εξετάσεις για να δικαιολογηθούν οι εξετάσεις. Μου έχει συμβεί σε ΩΡΥΛΑ να μου κάνει απλή εξέταση και μετά να μου γράφει παραπάνω εξετάσεις για να πάρω πίσω και τα 30 ευρώ που έδωσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grmaster Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 το site πράγματι έχει μια λίστα που είναι μόνο για Αθήνα όμως. Για εκτός Αττικής τίποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Πρεπει να απευθυνθεις σε τοπικο καταστημα ΤΣΜΕΔΕ για να παρεις τη λιστα των γιατρων.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samdreamth Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 fuunkyfish, όντως μπορεί να έγινε αυτό που είπες... Δεν θυμάμαι τι ακριβώς έγραψε ο γιατρός στο χαρτί του.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas2001 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2009 http://www.tsmede.gr/guide/GUIDE%20TO%20TSMEDE.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2009 Ναι, 100ευρώ κάθε δύο χρόνια για γυαλιά ή φακούς επαφής. έχει γίνει 150, επιπλεόν τις αποδειξεις μεσα σε 3 εργάσιμες αλλιως ξέχνα τα την 1η φορά που ειχα πάρει γιαλιά με τσμεδε με ειχαν τακτιποιησει πολύ γρήγορα, μόλις 2 χρόνια κάναν. την 2η φορά, θαυμα, 3 μήνες την 3η φορά από περυσι δεν τα'χω πάρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Directionless Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2009 Tι εννοείς Ο-ντε-σου ; Εγώ τα πήρα επι τόπου, στο χέρι (πέρυσι τον Ιούλιο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2009 εσυ εισαι αθήνα, έλα επαρχια να δεις την "γλύκα" του τσμεδε να πάει στα κεντρικα η απόδειξη, να πάρει σειρά να την κοιτάξουν, να πάρει σειρα η επιστροφή......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2009 Εμένα πριν τρια χρόνια εκαναν για την επιστροφη 4-5μήνες. αν θυμαμαι καλα 70€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα