savvas31 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2018 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2018 (edited) Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ο ιδιοκτήτης μιας οικίας μπορεί να είναι και ο προμηθευτής των υλικών. Και εξηγούμαι. Ειμαι μηχανικός και μπορώ να κατασκευάσω προφανώς μονος μου ( με συνεργεία μου) το έργο του εξοικονομώ καθώς και να προμηθευτώ τα υλικά απευθείας χωρίς ενδιάμεσους. Το θέμα είναι τα παραστατικά μπορούν να είναι από μένα ( ατομική μου επιχείρηση) στο όνομά μου (ωφελούμενος εξοικονομώ); Το ρωτάω γιατί προφανώς έχω πολύ καλύτερες τιμές έτσι μειώνοντας το κοστολόγιο.... Κουφό ε;;; Αλλά δεν ξέρω αν κολλάει κάπου... Εσεις τι λέτε; Μπα βλακεία είπα ξεχάστε το Edited Αύγουστος 28 , 2018 by Pavlos33
Maria Electrical Engineer Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2018 Καλησπέρα @savvas31 Μπορεί ο ωφελούμενος να είναι και προμηθευτής/ανάδοχος του έργου και σου παραθέτω και την απάντηση του Υπουργείου σε σχετικό email που τους είχα στείλει: 1
tsx Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2018 Μπορεί δηλαδή κάποιος να κόψει παραστατικό στον εαυτό του; Εάν είναι λογιστικά εφικτό εννοώ.
Maria Electrical Engineer Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2018 (edited) Καλημέρα @tsx! Ο μόνος ειδικός να σου απαντήσει σε αυτό είναι ο λογιστής σου Edited Σεπτέμβριος 19 , 2018 by Maria Electrical Engineer
magos88 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2018 @Maria Electrical Engineer σε ποιο email τους έστειλες; Έχω στείλει εδώ και 3 μέρες και δεν έχω πάρει απάντηση!
Maria Electrical Engineer Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2018 Στο Εξοικονόμηση κατ' Οίκον ΙΙ <[email protected]>
nikoskourtis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2019 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2019 Στον εαυτό σου νομίζω ότι πρέπει να εκδόσεις στοιχείο αυτοπαράδοσης. Όχι ΑΠΥ, όχι ΑΛΠ. Νομίζω ότι δεν θα γίνει δεκτό. Αν έχεις εταιρεία (άλλο ΑΦΜ από το προσωπικό σου) δεν υπάρχει πρόβλημα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα