gio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2018 ΑΔΕΙΑ ΜΙΚΡΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Στις αμοιβές μηχανικου συμπεριλαμβάνεται και η άδεια μικρής κλίμακας. Αυτήν την άδεια έπρεπε να την έχουμε ήδη δηλώσει στο σύστημα από την αρχή; Υπάρχει περίπτωση να μπορεί να δηλωθεί και μετά την απόφαση υπαγωγής;
lloyd Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2018 (edited) @gio Στο pdf της απόφασης υπαγωγής του ωφελούμενου, στον πίνακα: "ΛΟΙΠΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ" υπάρχει ποσό στο: "ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΛΕΤΩΝ"; Edited Σεπτέμβριος 22 , 2018 by lloyd
gio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 On 22/9/2018 at 10:13 ΠΜ, lloyd said: @gio Στο pdf της απόφασης υπαγωγής του ωφελούμενου, στον πίνακα: "ΛΟΙΠΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ" υπάρχει ποσό στο: "ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΛΕΤΩΝ"; μπορω να το δηλωσω τωρα; (που εχει βγει ηδη η αποφαση υπαγωγης;)
TBD Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 Θα αυξήσεις τον προϋπολογισμό, άρα μάλλον όχι. Δε χάνεις όμως τίποτα με το να πάρεις ένα τηλέφωνο και να το ρωτήσεις (μπας και...).
lloyd Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 Από τη στιγμή που δεν συμπεριλαμβάνεται στον επιλέξιμο προϋπολογισμό της απόφασης υπαγωγής δεν πιστεύω να μπορεί να χρηματοδοτηθεί καθώς τον αυξάνει.
gio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 ...και εγώ έτσι πιστεύω. Μάλλον δεν θα μπορεί να γίνει κάτι τώρα. Κάποιο τηλέφωνο για να ρωτήσω;
lloyd Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 @gio https://exoikonomisi.ypen.gr/-/enischyse-tes-grammes-yposterixes-tou-programmatos-exoikonomese-kat-oikon-ii- 1
zoifot Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 Την ιδια απορια εχω και εγω που πανω στην αναμπουμπουλα δεν εβαλα οτι θα χρειαστουν μελετες και τωρα πρεπει να βγαλω αδεια μικρης κλιμακας.Απο το πρωι παιρνω στο helpdesk αλλα δεν το σηκωνει κανεις.
gio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 Δεν μιλησα ακόμα και εγώ. Προφανώς δεν θα μπορούμε να βάλουμε τώρα τις μελέτες μικρής κλίμακας. Δεν γνωρίζω κι αν είναι υποχρεωτικό να γίνουν (να βγάλεις).
GriGaS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2018 Θερμομόνωση δώματος (αντεστραμμένο δώμα) έχετε καταλάβει εάν θέλει ΕΕΜΚ ή πάει με την περίπτωση στ' του άρθρου 30 του 4495 "συντήρηση και επισκευή στεγών ή δωμάτων χωρίς χρήση ικριωμάτων"
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα