skyclad Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Επειδή στο ΤΣΜΕΔΕ εδώ και έναν μήνα δεν σηκώνουν τα τηλ.Γνωρίζει κανείς τι δικαιολογητικά χρειάζεται για να βγάλω βιβλιάριο?Χρειάζεται κάποιο χαρτί από τον εργοδότη μου(δουλεύω σαν μισθωτος).Το συνταγολόγιο σε τι χρειάζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pap81 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Δε γνωρίζω τι απαιτείται για βιβλιάριο όταν είσαι μισθωτός, αλλά για το συνταγολόγιο (σήμερα το πήρα και εγώ) με ενημέρωσαν ότι με αυτό πλέον θα γίνεται η επίσκεψη σε γιατρό, θα γράφει τα φάρμακα και με αυτό θα πηγαίνεις φαρμακείο, όπου θα πληρώνεις κατευθείαν μόνο τη συμμετοχή (ενώ μέχρι πρότινος πήγαινες τις αποδείξεις του φαρμακείου στο ΤΣΜΕΔΕ). Για την επιστροφή χρημάτων από την αμοιβή των γιατρών θα ισχύει ότι και πριν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Στο ΤΣΜΕΔΕ στα κεντρικα ΔΕΝ σηκωνουν το τηλεφωνο...μης παιρνετε αδικα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ysar Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Επειδή στο ΤΣΜΕΔΕ εδώ και έναν μήνα δεν σηκώνουν τα τηλ.Γνωρίζει κανείς τι δικαιολογητικά χρειάζεται για να βγάλω βιβλιάριο?Χρειάζεται κάποιο χαρτί από τον εργοδότη μου(δουλεύω σαν μισθωτος).Το συνταγολόγιο σε τι χρειάζεται. Για βιβλιαριο υγειας (εγγραφη στον Κλαδο Υγειας Τεχνικών ΚΥΤ) δες : http://www.tsmede.gr/indexx.asp?page=2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diegito Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 δεν δουλευει το λινκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
christopografow Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Καλησπέρα παιδιά! Γράφω εδώ για να μην ανοίξω νέο θέμα. Στο βιβλιάριο μου έχει το αυτοκόλλητο που γράφει πλήρωσε μέχρι 31-12-09 ισχύει ως 31-12-10.Στο μεταξύ έχω πληρώσει όλες τις εισφορές μου με τελευταία φορά το Σεπτέμβρη(Μου ήρθε και ασφαλιστική ενημερότητα). Αν θέλω στο μεταξύ να επσκεφτώ κάποιο γιατρό τι γίνεται?Προφανώς υπάρχει πρόβλημα, σωστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Όπου να ναι θα σου ρθει (ή θα έπρεπε να έχεις λάβει) και η ασφαλιστική ενημερότητα......Στείλε και κανα mail να τους "ενοχλήσεις " ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christopografow Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Μου ήρθε η ασφαλιστική ενημερότητα αλλά την έδωσα στο λογιστή.Κράτησα φωτοτυπία και βλέπω οτι είχε αυτοκόλλητο πάνω που γ΄ραφει ισχύει ως 31-12-2011.Οπότε αυτό πρέπει να ναι ε? Το αυτοκόλλητο το κολλάμε στη σελίδα που αναγράφει πάνω έχει πληρώσει?χρειάζεται και κάποια σφραγίδα η με το αυτοκόλλητο είμαστε καλλυμένοι? Ελπίζω ο λογιστής να χει το χαρτί ακόμα ακέραιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Όπως τα λες είναι....Κολλάς κ τελείωσες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christopografow Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Σ ευχαριστώ πολύ ! Εφυγα προς ανεύρεση του αυτοκόλλητου στο λογιστή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα