erling Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2008 ΚΑΡΔΙΤΣΑ 29/02/2008 ΟΡΓΑΝΩΣΗ : ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Τμ. Κ/Δ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Ν.Ε. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΠΛ/ΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2008 Μπράβο στο ΤΕΕ/ΤμΚ&ΔΘ Ν.Ε. Καρδίτσας. Μπράβο στο Σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανικών Ελεύθερων Επαγγελματιών. Μπράβο και σε σένα erling για την ενημέρωση. Υ.Γ.:Υπάρχει καμιά σχετική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο; Κόστος συμμετοχής; Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2008 Χαρης δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Τα έξοδα των ομιλητών και της εκδήλωσης έχουν καλυφθεί από πόρους του τμήματος και από χορηγίες. Ιστοσελίδα δυστυχώς δεν υπάρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2008 Πρέπει να δηλώσουμε συμμετοχή κάπου; Πού μπορούμε να διανυκτερεύσουμε εκτός από το ξενοδοχείο που φιλοξενεί το σεμινάριο, καμιά πρόταση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2008 Ασε με λίγο χρόνο να μάθω και θα επανέλθω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2008 Επικοινώνησα με την Νομαρχιακή Επιτροπή Ν.Καρδίτσας του ΤΕΕ (τηλ. 24410.76947) και μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να δηλώσουμε κάπου τη συμμετοχή μας η οποία είναι ελεύθερη. Αν ενδιαφέρεται να πάει κανείς από Θεσσαλονίκη ας μου στείλει pm. Μπορούμε να το οργανώσουμε να πάμε μαζί. Χάρτη για το ξενοδοχείο Κιέριον (24410.71923-26, fax:24410.22986, [email protected]) όπου θα λάβει χώρα το σεμινάριο θα βρείτε ΕΔΩ. Ξενοδοχεία στην Καρδίτσα θα δείτε ΕΔΩ. Για το Κιέριον τιμές δωματίων με πρωινό: 60€ το μονόκλινο 83€ το δίκλινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2008 Θα τα πούμε την Παρασκευή στην Καρδίτσα. Θα είναι κάποιο άλλο μέλος του forum; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundance Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2008 δυστυχως θα ειμαι στην ξανθη.θα ηταν μια καλη ευκαιρια να βρεθουμε ατομα του forum...την επομενη λοιπον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2008 Τελικά Χάρη πήγες στο σεμινάριο? Εγώ ναι, αλλά δεν έμεινα μέχρι το τέλος. Πολύ ενδιαφέρον πραγματικά. Σημειώσεις μοιρασθήκαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2008 Ναι πήγα. Όντως πολύ ενδιαφέρον ιδιαίτερα η παρουσίαση της μελέτης του σχολικού συγκροτήματος. Σημειώσεις δεν μοιράσθηκαν, εμένα μου είπαν να τους τηλεφωνήσω για να μου τις στείλουν ταχυδρομικά. Αν είσαι από την Καρδίτσα θα περάσεις φαντάζομαι από τα γραφεία της ΝΕ για να τις παραλάβεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα