asalk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2009 Καλησπέρα συνάδελφοι. Σε βιομηχανικό κτήριο που προορίζεται για ψυγεία και επεξεργασία κρεάτων, κάνω έλεγχο φωτισμού? Στον χώρο γραφείων για παράδειγμα κάνω έλεγχο κανονικά, αλλα στα ψυγεία και στον χώρο των εργαζομένων καθώς το κτήριο "κολλάει" απο τις 2 πλευρές τι κάνω? Υπάρχει κάποιος νόμος? Δεν απαιτείται? ευχαριστώ.
xbul Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 Συνάδελφε, από την εμπειρία μου (πάνω από 15 άδειες βιομηχανιών τροφίμων) ποτέ δεν μου ζητήθηκε κάτι τέτοιο. Ούτε για το χώρο παραγωγής, όπου τα ανοίγματα και ο φυσικός φωτισμός αντενδείκνυνται, αλλά ούτε καν για τους χώρους γραφείων.
asalk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 Με έσωσες! Για ΒΙΟΠΑ λιοσίων ξερεις τιποτα παραπάνω? Ευχαριστώ πολύ.
spy1551 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2009 Σε μια παρόμοια περίπτωση είχα πάρει βεβαίωση από τη δ/νση βιομηχανίας ότι λόγω της φύσης των προιόντων αντενδείκνυται το φυσικό φως. Σε μια άλλη περίπτωση όπου είχα ψυκτικούς θαλάμους και φυσικά δεν είχα κανένα παράθυρο δε ζήτησαν τίποτα.Είναι φυσικό τα panels των ψυκτικών θαλάμων ήταν πάνω από 10cm , εάν υπήρχε παράθυρο θα υπήρχαν τεράστιες απώλειες.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα