euh Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2018 Καλησπέρα σε ολους! Ειμαι νέα μηχανολόγος μηχανικός και δεδομένου οτι ξεκινάω από το μηδέν χωρίς βοήθεια, θα ήθελα να με κατατοπίσετε για το πώς να ξεκινήσω. Τι πρόγραμμα μου συστήνετε να μάθω για ενεργειακές μελέτες, κάποιο βιβλίο ίσως που θα βοηθούσε, όπως επίσης και για ενεργειακές επιθεωρήσεις. Ισχύει ότι πλέον δεν είναι απαραίτητα τα σεμινάρια; Σας ευχαριστώ και οποιαδήποτε συμβουλή είναι καλοδεχούμενη!
tetris Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2018 Σε πρώτη φάση μελετάς σε βάθος τις ΤΟΤΕΕ. Δεν χρειάζονται άλλα βοηθήματα, και όσες απορίες έχεις τις λύνεις εδώ (στα σχετικά θέματα) Στη συνέχεια, για ΠΕΑ θα πρέπει να προμηθευτείς την εφαρμογή του ΤΕΕ κι, ενδεχομένως, ένα προγραμματάκι σκιάσεων (νομίζω πως κάποιος συνάδελφος έχει ανεβάσει κάτι) Για να κάνεις ΜΕΑ (πλήρη μελέτη) θα χρειαστείς κάποιο εμπορικό πρόγραμμα, το οποίο ενδεχομένως θα συνδυάσεις με η/μ εφαρμογές της ίδιας εταιρείας. Ξεκίνα λοιπόν με τις ΤΟΤΕΕ, κι έχεις καιρό μπροστά σου να αποφασίσεις για τα περαιτέρω 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα