ampofila Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2018 (edited) Εκ παραδρομής όταν έκανα την αίτηση έβαλα λάθος τράπεζα (τη δική μου και όχι του ωφελούμενου). Γνωρίζει κάποιος πως μπορεί να αλλάξει αυτό? Γιατί φυσικά τώρα δεν μπορώ να κάνω επιβεβαίωση ΙΒΑΝ ωφελούμενου. (έχω βρει ένα post στο thread των μηχανικών με ερώτηση για το συγκεκριμένο ζήτημα αλλά δεν έχει απαντηθεί). Επίσης γνωρίζετε αν οι πληρωμές πρέπει να γίνουν αποκλειστικά από τον ωφελούμενο? Edited Σεπτέμβριος 23 , 2018 by ampofila
ampofila Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 (edited) Κατάφερα και έβγαλα γραμμή. Η κοπέλα μου είπε ότι ακούγεται από το τεχνικό τμήμα ότι μάλλον θα υπάρξει δυνατότητα να αλλαχθεί η συνεργαζόμενη τράπεζα αργότερα. Στις 10 θα καλέσω και το τεχνικό τμήμα. Επίσης το IBAN ωφελούμενου δεν είναι απαραίτητο να είναι το ίδιο με αυτό από το οποίο θα γίνουν οι πληρωμές. Σχετικά με τις πληρωμές από λογαριασμό τρίτου και όχι του ωφελούμενου, μου είπε ότι καλύτερα θα ήταν να γίνουν από λογαριασμό του ωφελούμενου. Αν όμως γίνουν από τρίτο θα πρέπει να φαίνεται ο αριθμός της απόφασης υπαγωγής στην αιτιολογία και να υπάρχει και μια υπεύθυνη δήλωση από τον ωφελούμενο. Edited Σεπτέμβριος 24 , 2018 by ampofila
ampofila Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2018 https://www.b2green.gr/el/post/62109/?utm_source=MadMimi&utm_medium=email&utm_content=Εξοικονομώ%3A+αλλαγή+τράπεζας%2C+μηχανικοί+στην+ανεργία%2C+οδοφωτισμός+%26+46+ακόμα+άρθρα&utm_campaign=20180930_m147391708_Εξοικονομώ%3A+αλλαγή+τράπεζας%2C+μηχανικοί+στην+ανεργία%2C+οδοφωτισμός+%26+46+ακόμα+άρθρα&utm_term=____CE_B4_CE_B9_CE_B1_CE_B2_CE_AC_CF_83_CF_84_CE_B5+_CF_80_CE_B5_CF_81_CE_B9_CF_83_CF_83_CF_8C_CF_84
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα