mech.eng Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2018 (edited) Καλησπέρα. Σε δίκτυο ΤΤ, χωρίς ηλεκτροδότηση και με γείωση στο δίκτυο ύδρευσης, καλούμαι να εκδόσω ΥΔΕ. Πώς μπορεί να μετρηθεί η αντίσταση γείωσης; Edited Σεπτέμβριος 23 , 2018 by mech.eng 1 1
stayros Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2018 Ελπίζω μόνο να μας κάνεις πλάκα. 1 1
manoselectric Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2018 φωναξε εναν ηλεκτρολογο να φτοιαξει γειωση μετα να την μετρηση κ μετα να βγαλει Υ.Δ.Ε
mech.eng Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2018 (edited) Σε πολυκατοικίες παλαιές, η γείωση ειναι με δίκτυο. Θα πρέπει να καταργήσω την γείωση της πολυκατοικίας (δίκτυο) για ΟΛΑ τα διαμερίσματα και να κατασκευάσω νέα γείωση; Edited Σεπτέμβριος 24 , 2018 by miltos
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 7 ώρες πριν, mech.eng said: Σε πολυκατοικίες παλαιές, η γείωση ειναι με δίκτυο. Θα πρέπει να καταργήσω την γείωση της πολυκατοικίας (δίκτυο) για ΟΛΑ τα διαμερίσματα και να κατασκευάσω νέα γείωση; κανε μετρηση αντιστασης βρογχου σβαλματος στο πινακα , κ μην μου πεις πως? Ο hd384 στο επιτρεπει.
mech.eng Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 26 λεπτά πριν, ΝΙΚΟΣΤΡΙ said: κανε μετρηση αντιστασης βρογχου σβαλματος στο πινακα , κ μην μου πεις πως? Ο hd384 στο επιτρεπει. Είναι μη ηλεκτροδοτημένο.
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 παρε φαση απο διπλανο διαμερισμα κ γειωση απο το πινακα σου
stayros Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 2 ώρες πριν, ΝΙΚΟΣΤΡΙ said: κανε μετρηση αντιστασης βρογχου σβαλματος στο πινακα , κ μην μου πεις πως? Ο hd384 στο επιτρεπει. Όχι παραπληροφόρηση. Είναι επικίνδυνο, θα φύγει κανένας άνθρωπος και θα την πληρώσει ένας νέος που δεν ξέρει τι υπογράφει. 1
mech.eng Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 (edited) 1 ώρα πριν, stayros said: Όχι παραπληροφόρηση. Είναι επικίνδυνο, θα φύγει κανένας άνθρωπος και θα την πληρώσει ένας νέος που δεν ξέρει τι υπογράφει. Βλέπεις οτι δεν ασχολείται κανείς μαζί σου. Και συνεχίζεις. Βρές κάτι να ασχοληθείς. Edited Σεπτέμβριος 24 , 2018 by mech.eng 1 1
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 5 ώρες πριν, stayros said: Όχι παραπληροφόρηση. το εχω κανει αρκετες φορες , για μετρηση z loop & rcd .... 2
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα