ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2018 Μέτρα ήταν σαν αυτό που έκλεισαν τα σχολεία στην Αθήνα σε μια χλιαρή φθινοπωρινή μέρα; Τρομολαγνεία στο φουλ από τα ΜΜΕ από όλους.. Ο αέρας έχει κόψει τελείως, θα δείτε που ότι γίνει θα είναι στη θάλασσα και μετά θα λένε τι πήγε στραβά και δεν ήρθε ο ζορμπας να χορέψει..
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2018 Στην Κάρυστο έκλεισαν τα σχολεία Τετάρτη και Πέμπτη και καλά έκαναν γιατί είχε υπερβολικό αέρα που έφτασε τα 140 χιλιομ. /ώρα Χτες Παρασκευή κανονικά μάθημα Τελικά δεν εκανε πολλές ζημιές και κατά περίεργο λόγο δεν είχε διακοπές της ΔΕΗ όσο είχαμε δυνατό αέρα , ενώ χτες που έκοψε έκανε σημαντικές
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2018 Αν δεν ακουγα τα ΜΜΕ, εγω σημερα μπορει να πηγαινα και θαλασσα.... 1
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2018 Πίνω τη φρενταρα μου απολαμβάνοντας αυτήν την ποτιστική βροχή και ετοιμάζομαι για γήπεδο.. Ο μόνος κυκλώνας βρίσκεται μέσα στα κεφάλια τους.. Άραγε θα απολογηθεί κάποιος; Κάποιοι κάνανε τριήμερα τσαμπα και κάποιοι θέλησαν να δείξουν ότι μετά το φιάσκο του Ματιου είναι δήθεν έτοιμοι..
ppanag Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2018 Η Δούρου και καμιά δεκαριά ακόμα τουλάχιστον θα κάνουν παρεούλα στον κυρ-Εισαγγελέα σύντομα μπας και δώσουν πειστικές εξηγήσεις για τις παραλείψεις τους στην πλημμύρα της Μάνδρας.... Για το μάτι αργότερα .... Άρα λογικό μου φαίνεται να φυσάνε και το γιαούρτι !!!
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2018 (edited) Και το θέμα είναι ότι κάποιοι επιστήμονες της πλάκας ξεπούλησαν την επιστήμη τους στα κυβερνητικά τερτίπια να περάσουν την γραμμή.. Για τα κανάλια δεν συζητάω γελάει όλος ο ντουνιάς με την καταστροφή που ψάχνουν να βρουν. Απολαμβάνω μπαλίτσα με ένα απλό φουτερακι Edited Σεπτέμβριος 29 , 2018 by ikaros13
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2018 (edited) 57 λεπτά πριν, ikaros13 said: Απολαμβάνω μπαλίτσα με ένα απλό φουτερακι φουτερακι με βροχη, ρε μπραβο γαμπρο που καναμε Edited Σεπτέμβριος 29 , 2018 by ΝΙΚΟΣΤΡΙ
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2018 4 ώρες πριν, terry said: Αν δεν ακουγα τα ΜΜΕ, εγω σημερα μπορει να πηγαινα και θαλασσα.... κ ομως, καποιοι πηγαμε
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2018 (edited) Στο τσακ ημουν να παω και γω.. Δεν βλεπω και τιποτα κυματα 11μ.... O καιρος ηταν για τους σερφαδες, εγω ειμαι kiter.. Edited Σεπτέμβριος 29 , 2018 by terry
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2018 (edited) ... είδε ο Ζορμπάς ότι στην Ελλάδα χορεύει ο .... συνονόματος του και ... δεν χόρεψε ... καθότι ο συνονόματος μπορεί και μόνος ... και μάλιστα με τις λιγότερες κινήσεις να κάνει μεγαλύτερες (και σε διάρκεια) "τυφωνιές" ... Edited Σεπτέμβριος 30 , 2018 by georgegaleos
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα