Dimitris_81 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2018 (edited) Καλησπέρα συνάδελφοι. Σήμερα βρήκα την αποθήκη μου πλημμυρισμένη. Το νερό φαίνεται να έχει μπει από τις 2 αποθήκες του ιδιοκτήτη. Το σπίτι είναι χτισμένο πάνω σε υδροφόρο άξονα. Στις 2 αποθήκες έχει κάνει σαν ρωγμή ο τοίχος από εκεί που μπήκε το νερό. Πως καλύπτομαι νομικά, έπαθαν ζημιά τα δικά μου πράγματα. Edited Σεπτέμβριος 30 , 2018 by Pavlos33
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2018 (edited) το νερο μπηκε απο την αποθηκη του διπλανου αλλα δεν προερχονταν απο "εγκατασταση" της αποθηκης... προερχεται απο τον υδροφορο, που "εσκασε" στον διπλανο και πλημμυρισε ολόκληρο το υπογειο.. Σε τι ευθυνεται ο διπλανος? Να το δειτε με μηχανικο. Μια δοκιμασμενη λυση ειναι: σκαβετε μια τρυπα στο δαπεδο -εκει που σκαει/αρα συγκεντρωνεται το νερο και βαζετε μια "υποβρυχια" ωστε να αποχετευονται τα νερα, όποτε γεμιζει η τρυπα, χωρις να υπερχειλιζουν στο δαπεδο.. Edited Σεπτέμβριος 30 , 2018 by dimitris GM
Dimitris_81 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2018 δηλαδή ο ιδιοκτήτης αν δεν το έχει κάνει σωστά με το μηχανικό του φταίω εγώ που είμαι ενοικιαστής? και μένα ποιος με αποζημιώνει?
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2018 για το θεμα αυτο αρμοδιος ειναι ο δικηγορος σου
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα