pk10gr Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2018 Γιατί ρε παιδιά??? Σφαίρα δουλεύει το σύστημα. Δεν προλαβαίνεις να πατήσεις enter, και σε κλάσματα σου βγάζει μήνυμα για κάποια δυσλειτουργία.
jedi.Yannis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2018 5 μέρες δυσλειτουργείας του ΤΕΕ, υποτίθεται έχουμε ακόμα 120 ώρες λειτουργείας του συστήματος. Από 3 ώρες την μέρα ανοιχτό, θέλουμε 40 μέρες παράτα
ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2018 Γιατί συνεχίζουν και μας κοροϊδεύουν ασύστολα ;
Fritz Todt Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2018 Προσπαθώ εδώ και 2 ώρες να μπω σε μία φάση τα κατάφερα τύπωσα το παράβολο αλλά δεν πρόλαβα το υπερ ΤΕΕ γκαντεμιά!
ntanos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2018 Προτείνω το ΤΕΕ να βγάλει ανακοίνωση που να λέει: Καθημερινά 08:00-09:00 θα μπαίνουν οι μηχανικοί με επώνυμο από Α έως Γ, 09:00-10:00 από Δ έως Ζ κ.ο.κ. για λόγους συμφόρησης. 1 1
ASPRAS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2018 Μόλις τώρα, Fritz Todt said: 403 Forbidden Πάμε όλοι για καφέ το βράδυ αν θέλει ο θεός.
yo4 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2018 8η συνεχόμενη χρονιά... δεν έχω να πω τίποτε άλλο...
maria_prsnl Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2018 Και γω τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζω από το πρωί. Κι έχω και του πελάτες να περιμένουν να τους βγάλω Τέλος Υπαγωγής και Παράβολο! Η παράταση, αν δοθεί, για πότε αναμένεται;
mavria Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2018 2 λεπτά πριν, maria_prsnl said: Και γω τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζω από το πρωί. Κι έχω και του πελάτες να περιμένουν να τους βγάλω Τέλος Υπαγωγής και Παράβολο! Η παράταση, αν δοθεί, για πότε αναμένεται; Τη δευτέρα μαζί με τη λήξη στο πρωινό της ΕΡΤ και η επισημη ανακοίνωση μετά τη λήξη της προθεσμίας............. Ως συνηθως 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα