Κακαλος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2020 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2020 (edited) Συνάδελφοι καλησπέρα. Σε ηλεκτρονική άδεια δόμησης του 2019 θέλω να τροποποιήσω τις τελικές στάθμες του Περιβάλ. Χώρου, χωρίς να επιφέρω άλλες αλλαγές στα πολεοδομικά μεγέθη (Δόμηση, Κάλυψη, Όγκος, Ύψος κτηρίου). Ερ.1: Πηγαίνω με αναθεώρηση ή ενημέρωση; Ερ. 2: Γνωρίζετε, στην περίπτωση της Ενημέρωσης, τι σημαίνει η επιλογή "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΛΥΨΗΣ", με απαιτούμενα δικαιολογητικά "Φωτογραφίες"; Ερ.3: Γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος να ανεβάσω ενημερωμένο Διάγραμμα Περιβάλλ. Χώρου (δλδ. Διάγραμμα Κάλυψης), μέσα από τη διαδικασία της Ενημέρωσης; Edited Αύγουστος 7 , 2020 by Κακαλος
venezia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2020 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2020 (edited) Αρθρο 42 παρ. 5. όσον αφορά τις αναθεωρήσεις παρ. 10. ενημέρωση Ενημέρωση του φακέλου της οικοδομικής άδειας, ανεξάρτητα από το χρόνο ισχύος της οικοδομικής άδειας, πραγματοποιείται στις εξής περιπτώσεις: β) τροποποιήσεις των μελετών, που δεν αλλάζουν το διάγραμμα δόμησης και με την προϋπόθεση ότι δεν είναι απαραίτητες εγκρίσεις από άλλους φορείς ή συλλογικά όργανα, Edited Σεπτέμβριος 1 , 2020 by Pavlos33
xantos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2020 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2020 (edited) οταν δεν χρειαζεται στατικη μελέτη τι δικαολογητικα βαζω στο e-adeies (1) Mην ανοίγεις χωρίς ουσιαστικό λόγο νέο θέμα χωρίς να κάνεις πρώτα αναζήτηση σε ήδη υπάρχον, με ίδιο ή παραπλήσιο περιεχόμενο. Το θέμα σου συγχωνεύτηκε με το παρόν. (2) Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos 33 Edited Αύγουστος 25 , 2020 by Pavlos33
Largy Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2020 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2020 (edited) ανεβάζεις ένα word που λες τους λόγους μη απαίτησης Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Pavlos 33 Edited Αύγουστος 26 , 2020 by Largy
xantos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2020 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2020 (edited) Σ' ευχαριστω πολύ για τη βοήθεια Edited Αύγουστος 26 , 2020 by Pavlos33
nkoul Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2020 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2020 (edited) στο συστημα εκδοσης Ηλ. αδειων Σφάλμα Ο χρήστης χρησιμοποιεί ήδη το μέγιστο αριθμό περιόδων λειτουργίας. Κλείστε μια περίοδο λειτουργίας πριν συνδεθείτε ξανά Πως προχωραω παρακατω ευχαριστω............. 1. Δεν γράφουμε χωρίς τονισμό στο φόρουμ. 2. To ερώτημα μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής για να έχεις μια απρόσκοπτη συμμετοχή στο φόρουμ. Pavlos 33 Edited Σεπτέμβριος 1 , 2020 by Pavlos33
mantzaras Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2020 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2020 Εδώ και 2 μέρες δουλεύετε κανονικά στο σύστημα???? Με το ζόρι μπαίνω και μετά σέρνεται, δεν σηκώνει καλά τις σελίδες κλπ
lkaraiskos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2020 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2020 Και εγώ τώρα το διαπίστωσα για ΕΕΔΜΚ. Με το ζόρι !!!
desptsouk Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2020 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2020 Κι εγώ από χτες που προσπαθώ, σέρνεται είναι το καλύτερο που μπορώ να πω...
ltherr Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2020 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2020 καλησπέρα, σε περίπτωση αλλαγής του περιγράμματος Ο.Ι. σε κοινή πλευρά όμορου διαμερίσματος χωρίς αλλαγή τ.μ των διαμερισμάτων (ισχύει για το διαμέρισμα που έχω αναλάβει φαντάζομαι θα ισχύει και για το διπλανό) και χωρίς ύπαρξη σχεδίων στη σύσταση, το σύστημα ζητάει μεταξύ άλλων > Κατόψεις N. 4495/17 άρθρο 99 § στ, αα, δδδ ή § στ, ββ, βββ Μηχανικός (σχέδιο) . Η ερώτηση μου είναι η εξής: ανεβάζω κάτοψη από Ο.Α. με διακεκομμένη την υφιστάμενη κατάσταση ή εφόσον έχω κάνει αποτύπωση ανεβάζω νέα κάτοψη που αποτυπώνει την υφιστάμενη κατάσταση και το όριο του όμορου διαμερίσματος?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα