Gousgounis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2023 Το αναλύσει παλαιότερα. ΔΕΝ χρησιμοποιούμε την ψηφιακή υπογραφή (της aped, όπως στο κτηματολόγιο) στο eadeies. Η ψηφιακή υπογραφή βεβαιώνει ότι το PDF δεν έχει μεταβληθεί απο τη δημιουργία του. Το eadeies τροποποιεί τα αρχεία για να περάσει το υδατογράφημα, οπότε αν τα υπογράψεις ηλεκτρονικά μετά την έκδοση της άδειας ο έλεγχος του adobe τα κοκκινίζει ως τροποποιημένα/άκυρα. 1 1
Brasco Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2023 Έχω ένα τεύχος υπολογισμών προς ανέβασμα το μέγεθος του οποίου είναι 85 ΜΒ. Το σπάω σε 3 pdf και το ανεβάζω σε 3 δόσεις?
akis73 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2023 Έχεις δοκιμάσει να το συμπιέσεις; 1
Brasco Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2023 1 minute ago, akis73 said: Έχεις δοκιμάσει να το συμπιέσεις; Δικαιούμαι να ανεβάσω αρχείο zip? Νόμιζα ότι δικαιούμαστε μόνο pdf
akis73 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2023 Εννοούσα το pdf όχι να το ζιπάρεις... 1
Brasco Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2023 15 minutes ago, akis73 said: Εννοούσα το pdf όχι να το ζιπάρεις... Και πάλι βγαίνει παραπάνω από 30ΜΒ (από 85 στα 33ΜΒ)
venezia Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2023 6 hours ago, Brasco said: Έχω ένα τεύχος υπολογισμών προς ανέβασμα το μέγεθος του οποίου είναι 85 ΜΒ. Το σπάω σε 3 pdf και το ανεβάζω σε 3 δόσεις? NAI 1
desptsouk Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2023 υπάρχουν αρκετά δωρεάν προγράμματα για συμπίεση pdf αρχείων εγώ χρησιμοποιώ το https://tools.pdf24.org/en/compress-pdf δοκίμασέ το αξίζει 1
venezia Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2023 1 hour ago, desptsouk said: υπάρχουν αρκετά δωρεάν προγράμματα για συμπίεση pdf αρχείων εγώ χρησιμοποιώ το https://tools.pdf24.org/en/compress-pdf δοκίμασέ το αξίζει Τι συμπίεση κάνει ?
desptsouk Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2023 Στην ουσία μειώνει το μέγεθος του αρχείου, διατηρώντας το ως pdf. Σε αντίστοιχη περίπτωση τεύχους στατικών μου μείωσε το αρχείο από 25ΜΒ σε 19ΜΒ. Όχι σπουδαίο, αλλά σε άλλες περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι καλύτερο. Μπορεί να γίνει και online 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα