desptsouk Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2021 On 18/1/2019 at 9:39 ΠΜ, kakallia said: #danaikaterina Καλημέρα κ ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η έγκριση από ΥΠΕΝ που μου ζητήθηκε (μετά από επίσκεψη στην Πολεοδομία), αφορά τη χρήση, λόγω του ότι το κατάστημα βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο @kakallia μου έχει τύχει μια ανάλογη περίπτωση στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, πώς το αντιμετώπισες; Βέβαια, δεν καταλαβαίνω γιατί μου το ζητάνε, η άδεια που προσπαθώ να βγάλω είναι για επισκευή όψεων και αλλαγή τμήματος κατοικίας σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimCiv Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2021 (edited) έχω προέγκριση κατηγορίας 3 σε μεταβολή από την ΥΔΟΜ και δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θα μου συμβεί, φτάνει πια αν καταλαβαίνω καλά θα εκδοθεί ως έχει και μετά θα θέλει αναθεώρηση για υποβολή της άδειας; *ντουμάνι Edited Μάιος 20 , 2021 by DimCiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panagiotis Andrianopoulos Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2021 Επικοινώνησα με το Τ.Ε.Ε,όσοι είναι σε διαδικασία υποβολής/μεταβολής οικοδομικών αδειών,οι άδειες παραμένουν ως έχουν μετά το πέρας του Σ/Κ.Αυτό κατάλαβα. με κάθε επιφύλαξη πάντα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppanag Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2021 DimCiv αυτό που θα πρέπει να κάνεις, είναι να οργανώσεις το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, τώρα που άνοιξαν οι μετακινήσεις... Για τα υπόλοιπα, αν λειτουργεί από βδομάδα το ΤΕΕ, θα υπάρχουν πολλές λύσεις και πιθανόν να μην υπάρχει και κανένα πρόβλημα στις περισσότερες περιπτώσεις όπως ανέφερε και ο Panagiotis Andrianopoulos. Μην ξεχνάτε ότι τις αλλαγές στο πληροφοριακό σύστημα του ΤΕΕ, δεν τις διαχειρίζεται το ΤΕΕ, οπότε και η ανακοίνωση είναι απλά πληροφοριακού χαρακτήρα... απλά θα προσπαθήσουν να εφαρμόσουν τον 4759/20 που έπρεπε να έχει γίνει πριν ένα χρόνο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiderman Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2021 On 19/5/2021 at 8:32 ΠΜ, LESS said: εχω έτοιμη μια μελέτη για προεγκριση. Να την υποβάλλω τώρα ή την Δευτέρα? Ούτε να περνάει στο μυαλό σου άλλο από Δευτέρα, μη σου πω Τρίτη για πιο σίγουρα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maranti Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2021 Για ενημέρωση άδειας που έμεινε ημιτελής λόγω της αναβάθμισης 20/5 για να ξαναυποβάλλω τι κάνω; Ακυρώνω αυτήν (διότι έχει δεσμεύσει την ο.α.) και ξανά τα ίδια; Με το πληρωμένο τελος ΤΕΕ τι γίνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2021 τηλεφωνείς στο ΤΕΕ και στο συμψηφίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
maranti Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2021 Ωραία, μήπως ξέρεις ποια υπηρεσία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2021 Για ιδιώτες μηχανικούς: E-mail: [email protected] τηλ.: 2103291235 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maranti Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2021 Γνωρίζει κανείς πόσο καιρό κάνει αυτή η διαδικασία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα