sundance Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Συμπληρώνω: θα ανακοινωθεί στο μέλλον,δεν τρέχει ακόμα και θα αφορά σε επιδότηση εως 80% της αγοράς εξοπλισμού (μέχρι 20000 απο ότι έχει διαδοθεί). Υπάρχει πιθανότητα να διαφοροποιείται το ποσό για νέους μηχανικούς. ποιες ειναι οι πηγες σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
birdou Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Βγήκε σήμερα το πρόγραμμα για ενίσχυση ελευθέρων επαγγελματιών και αρχίζει απο αύριο. http://espaengineers.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GURU7 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Παιδιά, Το πρόγραμμα προκηρύχθηκε. Μπορείτε να το βρείτε στο εξής Link: http://www.espa.gr/Greek/News.aspx?newsid=139. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θάνος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Γεια σε όλους! Θέλω να αγοράσω χωροβάτη για χάραξη έργων (είμαι νέος ΕΔΕ). Από τα λίγα που έχω ψάξει έχω δει χωροβάτες laser με ενσωματωμένο μηκυνσιόμετρο. Ισχυεί κάτι τέτοιο? Μπορώ να δίνω σημεία με το laser χωρίς κάτοπτρο ή σταδία και άρα χωρίς βοηθό και να μετρώ και απόσταση? Θα ηθελα να μου απαντήσει κάποιος με προσωπική εμπειρία (αγορά παρόμοιου όργάνου). Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Θάνος για τρέχουσες εργασίες και ως 100-200 μ ανάλογα και με τον χωροβάτη μπορείς να δουλέψεις,είναι εύχρηστο και γρήγορο για μεγαλύτερες αποστάσεις και ακρίβειες το κόστος ανεβαίνει πολύ για τις αποστάσεις όμως υπάρχει θέμα!!!! τα ξαναλέμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Γεια σε όλους! Θέλω να αγοράσω χωροβάτη για χάραξη έργων (είμαι νέος ΕΔΕ). Από τα λίγα που έχω ψάξει έχω δει χωροβάτες laser με ενσωματωμένο μηκυνσιόμετρο. Ισχυεί κάτι τέτοιο? Μπορώ να δίνω σημεία με το laser χωρίς κάτοπτρο ή σταδία και άρα χωρίς βοηθό και να μετρώ και απόσταση? Θα ηθελα να μου απαντήσει κάποιος με προσωπική εμπειρία (αγορά παρόμοιου όργάνου). Ευχαριστώ πολύ Για ποιό χωροβάτη μιλάς συγκεκριμένα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evridiki Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2009 Είμαι Πολιτικός Μηχανικός Δομικών έργων και θα ήθελα την γνώμη σας διότι θέλω να αγοράσω ένα τοπογραφικό όργανο για αποτύπωση.χάραξη κτλ Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2009 Καλώς ήρθες . Τσέκαρε την κατηγορία Εξοπλισμός στους Τοπογράφους Μηχανικούς, υπάρχουν πολλές απόψεις που θα σε βοηθήσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gzin Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2009 αγαπητέ Θάνο, μήπως χρειάζεσαι Total station και όχι χωροβάτη?υπάρχει διαφορά...κατά τα άλλα οι sprinter της leica έχουν καλές κριτικές αν και δεν ξέρω κατά πόσο τελικά συμφαίρει να επενδύσεις σε χρήμα (και αν σε βοηθάει στην πράξη) η απευθείας μέτρηση μιας απόστασης όταν απαιτείται να πάρεις πολλαπλές αποστάσεις ταυτόχρονα (και μεταξύ σημείων ) πχ για τον προσδιορισμό κλίσεων μιας επιφάνειας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα