ChristinaK Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2020 Μα φυσικά Άκη,δεν αμφισβήτησα εσένα,εμένα πρέπει να μου δημιουργήθηκε λάθος εντύπωση για αυτό...και ζητώ συγγνώμη από τον συνάδελφο για την λάθος απάντηση.Καλησπέρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2020 Κανένα πρόβλημα Χριστίνα, απλά και μένα μου κάνει εντύπωση γιατί το σύστημα στο 4178 δεν ειδοποεί σε περίπτωση που επέρχεται μεταβολή άνω του 20% ίσως γιατί μπήκε εκ των υστέρων η απαίτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChristinaK Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2020 Μπορεί!☺ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lia11 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2020 (edited) παιδιά λίγη βοήθεια γιατί κάπου εδώ χάθηκα. Ο 4178 ΒΓΆΖΕΙ μήνυμα ότι μεταβολή άνω του 20% κλπ..(το λέω γιατί παραπάνω αναφέρεται ότι δεν βγάζει) εδώ λοιπόν τι γίνεται?? καταρχάς είναι επί του αρχικού και όχι κατόπιν εφάπαξ πληρωμής οπού έχει απομειωθει το πρόστιμο) πως περαιώνουμε??? (έχω μάλιστα κατ 5).Θα πρέπει να περάσει από ΣΥΠΟΘΑ γιατί έχω ακούσει 2-3 μήνες αναμονή.. δεν σε αφήνει να περαιώσεις δλδ χωρίς την έγκριση?? Edited Σεπτέμβριος 10 , 2020 by lia11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lia11 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2020 Συνάδελφοι κάποιος για το παραπάνω??Όποια ιδέα -άποψη καλοδεχούμενη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nzerman Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2020 On 10/9/2020 at 2:32 ΠΜ, lia11 said: Θα πρέπει να περάσει από ΣΥΠΟΘΑ γιατί έχω ακούσει 2-3 μήνες αναμονή.. δεν σε αφήνει να περαιώσεις δλδ χωρίς την έγκριση?? Πρέπει να περάσεις από τη διαδικασία. Στην περιοχή μου δεν αργεί πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioanna_t Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2020 Καλημέρα, σε δήλωση σε καταστάση υπαγωγής με ένα φύλλο καταγραφής όπου το πρόστιμο εξοφλήθηκε με το πάραβολο θέλω να προσθέσω ένα φκ που θα μεταβάλλει το πρόστιμο >20%. Θα μου ζητήσει έγκριση επιτροπής κατά την οριστικοποίηση ή αυτό ισχύει μόνο για περιπτώσεις επιστροφής δήλωσης από οριστική σε υπαγωγή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2020 1 ώρα πριν, ioanna_t said: Καλημέρα, σε δήλωση σε καταστάση υπαγωγής με ένα φύλλο καταγραφής όπου το πρόστιμο εξοφλήθηκε με το πάραβολο θέλω να προσθέσω ένα φκ που θα μεταβάλλει το πρόστιμο >20%. Θα μου ζητήσει έγκριση επιτροπής κατά την οριστικοποίηση ή αυτό ισχύει μόνο για περιπτώσεις επιστροφής δήλωσης από οριστική σε υπαγωγή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Γειά σου, αν είσαι σε υπαγωγή χωρίς να έχεις οριστικοποιήσει δεν θα σου ζητήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioanna_t Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2020 2 λεπτά πριν, akis73 said: Γειά σου, αν είσαι σε υπαγωγή χωρίς να έχεις οριστικοποιήσει δεν θα σου ζητήσει. Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thymios Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2021 (edited) Καλημέρα συνάδελφοι, Έχω μια περίπτωση αυθαιρέτου, το πρόστιμο του οποίου μεταβλήθηκε από 550 στα 720 ευρω , δηλαδή 30% . Βάζω τα πραγματικά πρόστιμα για να αντιληφθούμε πόσο κουτό είναι τελικά το 20%, ειδικά σε τόσο μικρά πρόστιμα. Αντιλαμβάνομαι οτι πρέπει να απευθυνθώ στο ΣΥΠΟΘΑ . Αυτό από μόνο του είναι ένα βουνό, αφού όσοι έχουμε ασχοληθεί στο παρελθόν, γνωρίζουμε τους χρόνους...Τελικά από το ΣΥΠΟΘΑ Β λαμβάνω ανεπίσημη ενημέρωση οτι δεν συνεδριάζει, γιατί οι αρμοδιότητες ΘΑ μεταφερθούν στην Υ.Δομ. Μέσα σε όλα αυτά οι πελάτες πιέζουν γιατί θέλουν να πουλήσουν, οι αγοραστές το ίδιο, η Συμβολαιογράφος επίσης. Το καλύτερο απ όλα; Ενώ η μετατροπή σε οριστική υπαγωγή γίνεται μόνο κατόπιν αιτήματος κτλ, στα υποχρεωτικά αρχεία δεν έχει επιλεγεί το σχετικό έγγραφο και προφανώς δεν κρίνεται ως υποχρεωτικό! Υπάρχει κάποια νεώτερη ενημέρωση που δεν γνωρίζω; Μπορώ πχ να κάνω την οριστική υπαγωγή αλλά όχι περαίωση, και να επισυνάψω την απόφαση της επιτροπής ΟΤΑΝ συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή; Αλλιώς μιλάμε για καθυστέρηση μηνών... Εντωμεταξύ είναι αστείο να μην δίνεται η δυνατότητα για βεβαίωση, τη στιγμή που σε άλλες περιπτώσεις αρκεί η πληρωμή του 30% του προστίμου... Edited Ιούνιος 8 , 2021 by thymios Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα