Antonis Mandilaras Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2018 Καλημέρα. Πολυκατοικία του 1973. 4 διαμέρισματα 2 μαγαζιά. Η ταράτσα εχει διαβρωθεί με το πέρας του χρόνου , με αποτέλεσμα το ταβάνι από κάτω να πιάνει υγρασία μουχλα στάζει κ πέφτουν σοβάδες.. Ο αέρας είναι του ιδιοκτήτη της πολυκατοικίας. Εγώ απλά τυχαίνει να έχω το σπίτι με όλα αυτά τα απομεινάρια του χρόνου. Ποιος πληρώνει πόσα πληρώνει κ υπάρχει κάποια αναλογία πληρωμης ώστε να φτιαχτεί η ταράτσα από πάνω με κάποια υλικά αδιάβροχο ποίησης???
MAKAP Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2018 Είναι άλλο θέμα ποιος έχει το δικαίωμα ανέγερσης πάνω από το δώμα, στην περίπτωση που δεν έχει εξαντληθεί ο ΣΔ, άλλο η αποκλειστική χρήση τμήματος ή και όλου του δώματος (ταράτσα) και άλλο η κατάσταση και συντήρησή του. Στην τελευταία περίπτωση, θεωρείται κοινόχρηστος χώρος και οι δαπάνες συντήρησης κατανέμονται στους συνιδιοκτήτες με τα ποσοστά που έχει καθένας. Καλό είναι να διαβάσεις τον Κανονισμό της πολυκατοικίας. 1
Antonis Mandilaras Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2018 Ευχαριστω πολύ για την απάντηση είναι πολύ χρήσιμη. Κανονισμός πολυκατοικιας δεν υπάρχει. Ο Αέρας είναι του ιδιοκτήτη των 3 σπιτιών κ 2 μαγαζιών που έχει το δικαίωμα να χτίσει. Εγω είμαι ιδιοκτητης του σπιτιού που υποφέρει από την ταράτσα .
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2018 (edited) 42 λεπτά πριν, MAKAP said: Είναι άλλο θέμα ποιος έχει το δικαίωμα ανέγερσης πάνω από το δώμα, στην περίπτωση που δεν έχει εξαντληθεί ο ΣΔ, άλλο η αποκλειστική χρήση τμήματος ή και όλου του δώματος (ταράτσα) και άλλο η κατάσταση και συντήρησή του. Στην τελευταία περίπτωση, θεωρείται κοινόχρηστος χώρος και οι δαπάνες συντήρησης κατανέμονται στους συνιδιοκτήτες με τα ποσοστά που έχει καθένας. Καλό είναι να διαβάσεις τον Κανονισμό της πολυκατοικίας. ισχύουν όσα ακριβώς ειπε ο μακαρ [+1] και να μην ασχολεισαι με τον "αέρα"... Το επομενο βημα ειναι ο δικηγορος σου. Edited Οκτώβριος 21 , 2018 by dimitris GM
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα