πετρος748 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2018 (edited) το πρόβλημα είναι ότι η ΑΑΔΕ δεν έχει ενεργοποιησει ακόμη αυτήν την εφαρμογή και έτσι δεν μπορούμε να δηλώσουμε τον Λογαριασμό, λένε ότι θα υπάρξει πρόστιμο 1.000 ευρώ σε όποιον δεν τον δηλώσει. τι κάνουμε τώρα;; Edited Οκτώβριος 23 , 2018 by πετρος748
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2018 Πρέπει να έχει ξεκινήσει η διαδικασία ανοίγματος κάποιων ΚΑΔ με την τελευταία αναβάθμιση που έκαναν το ΣΚΔ. Σε εμένα από την αρχή της εφαρμογής έβγαζε το σχετικό μήνυμα ότι θα ενεργοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και σήμερα το πρωί άνοιξε η διαδικασία για μένα. Δεν ξέρω αν φταίει το ερώτημα που υπέβαλα .... Το θέμα συζητιέται στο παρακάτω, οπότε αν θες μην το συζητήσουμε και στο παρόν νήμα ... λέω εγώ ... Αν θες μην το συζητήσουμε κι εδώ.
πετρος748 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2018 OK τα λεμε στο άλλο
vasimavr Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2018 Εμένα από χθές έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα (έχω ΚΑΔ 71121303)
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2018 (edited) Επειδή το ίδιο θέμα το συζητάμε στο παραπάνω νήμα που έγραψα, προτείνω κάποιος από τους διαχειριστές να το κλειδώσει και να μεταφερθεί εκεί η συζήτηση. Αυτό για αν μην έχουμε ακόμη άλλο νήμα σχετικό. Edited Οκτώβριος 23 , 2018 by georgegaleos
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα