nik Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 Ο Κορυδαλλός που ανήκει ? Νομαρχία Πειραιά ? Που είναι αυτή ? Επίσης υπάρχει κάπου ευρετήριο αδειών για την περιοχή αυτή ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julius Caesar Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2014 H Σουρωτή Θεσ/νίκης ανήκει στην Πολεοδομία Θέρμης; Αν ναι και πάω Δευτέρα 4/8 για αναζήτηση φακέλου ΟΑ, λέτε να έχω κάποιο πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
APSP Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2014 Βρε παιδια τι γνώμη έχετε για υπηρεσία δομησης Ανδρου και τους υπαλλήλους. Έχω φάει μεγάλη ταλαιπωρία απο κάποια κυρία εκεί.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 (edited) Kαλημερα, 1.Ξερει κανεις ωραριο για πολεοδομια Μαρκοπουλου? 2.επισης φακελοι αδειων που ειχαν εκδοθει στην Αγια Παρασκευη παλιοτερα,εχουν μεταφερθει εκει? Edited Δεκέμβριος 2 , 2014 by mixyak790 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 ... 2.επισης φακελοι αδειων που ειχαν εκδοθει στην Αγια Παρασκευη παλιοτερα,εχουν μεταφερθει εκει? Το ότι έχουν μεταφερθεί όσοι είναι της περιοχής αρμοδιότητας του Μαρκοπούλου, ναι έχουν μεταφερθεί. Ευτυχώς δεν ρώτησες αν είναι δεδομένο ότι θα τους βρεις όσους έχουν μεταφερθεί. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
patches Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Καλησπέρα σας. Αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει για να επιβεβαιώσω... Τα Γλυκά Νερά - Δήμου Παιανίας ανήκουν στην Υ.ΔΟΜ. Μαρκοπούλου Μεσογαίας? Καλησπέρα, σύμφωνα και με το με ΑΔΑ: ΒΛ1ΠΩΞ9-ΤΒ0 πρακτικό, συστάθηκε υπηρεσία δόμησης Δήμου Παιανίας, η οποία πρέπει να εδρεύει Όθωνος 15 στα Γλυκά Νερά. Θα το επιβεβαιώσω αύριο επί τόπου και, αν ισχύει κάτιο διαφορετικό, θα ενημερώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patches Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2014 Καλησπέρα, σύμφωνα και με το με ΑΔΑ: ΒΛ1ΠΩΞ9-ΤΒ0 πρακτικό, συστάθηκε υπηρεσία δόμησης Δήμου Παιανίας, η οποία πρέπει να εδρεύει Όθωνος 15 στα Γλυκά Νερά. Θα το επιβεβαιώσω αύριο επί τόπου και, αν ισχύει κάτιο διαφορετικό, θα ενημερώσω. Δεν συστάθηκε τελικά ποτέ η υπηρεσία, αρμόδια Πολεοδομία για την Παιανία η Μαρκοπούλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athan Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 Για Γλυκά νερά έχω βγάλει άδεια στη Παλλήνη. Αλλαξε κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
patches Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 Χωρίς να έχω ποτέ (μέχρι πριν λίγες μέρες) πάρε δώσε με την περιοχή, σου παραθέτω απόσπασμσ από το ανωτέρω πρακτικό: "η έδρα της Πολεοδομίας θα συσταθεί στην Δ.Ε. Γλυκών Νερών , και θα πάψει να υπάρχει το μοναδικό φαινόμενο σε όλη την Ελλάδα ότι οι μισοί δημότες εξυπηρετούνται σε μία πολεοδομία (Μαρκόπουλο) και οι άλλοι μισοί σε άλλη πολεοδομία (Παλλήνης)". Εγώ που ενδιαφερόμουν για όρους δόμησης σε σημείο της Παιανίας, εξυπηρετήθηκα από το Τοπογραφικό στο Μαρκόπουλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ioanna_Trif Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 Καλημέρα σας! Μήπως γνωρίζει κανείς ποιες περιοχές εξυπηρετεί η Πολεοδομία Μαρκοπουλου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα