Patis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Η απάντηση βρίσκεται στο post #45. το διάβασα. Αλλα πάλι δεν μπορώ να καταλάβω. Σωκράτους ή Ισμήνης;
myri Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Σωκράτους, δεν έχω ιδεα πως τυς ήρθε το Ισμήνης
ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Κατέθεσα φάκελο για Η/Χ στην Πολεοδομία Παλλήνης το 2011, ενώ το ακίνητο βρίσκεται στην Αρτέμιδα.Μήπως θα πρεπε να πάω στην πολεοδομία του νέου Καλλικρατικού δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος?
kostis23 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 καλησπέρα.. έχω έναν ημιυπαίθριο να τακτοποιησω στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.. η άδεια λέει πως έχει εκδοθεί στην διεύθυνση πολεοδομίας κεντρικού τομέα το 1999.. σε ποιά πολεοδομία θα πρέπει να υποβάλω το φάκελο? στην Αθήνα ή στον Περισσό?
MAKAP Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Κάνε τον κόπο να διαβάσεις το post #84 της myri στην προηγούμενη σελίδα ...
archthanos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Τα Βριλλήσια σε ποιά πολεοδομία ανήκουν και τι κατάσταση επικρατεί εκεί στο αρχείο? Της τελευταίας ώρας περίπτωση... Edit: Αγ. Παρασκευής είναι τελικά...τι γίνεται εκει στο αρχείο αλλά και για κατάθεση??
Sakis07 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Καλημέρα Γνωρίζει κάποιος για τακτοποίηση ημιυπαιθρίου σε ακίνητο στη Νέα Φιλδέλφεια αν αρμόδια είναι η πολεοδομία στον Περισσό, ή μήπως αυτή στη Ν. Χαλκηδόνα; Η άδεια έχει εκδοθεί από την Πολεοδομία στον Περισσό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
MAKAP Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Η πολεοδομία της Ν. Χαλκηδόνας εξυπηρετεί, πλέον, το νέο δήμο Ν, Χαλκηδόνα-Ν. Φιλαδέλφεια.
myri Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 νομίζω πως πλέον είναι η Χαλκηδόνα πάρε τους ένα τηλ πάντως το αρχειο δεν νομίζω να έχει μεταφερθεί ακόμη
ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΪΜΑΝΤΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Καλησπέρα, μήπως ξέρετε που υπάγονται οι Σπέτσες μετά τον Καλλικράτη; Στην Πολεοδομία Πειραιά στην Θηβών ή στη Γρ. Λαμπράκη; Ευχαριστώ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα