ppanag Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 @ΙΑΣΟΝΑΣ όλα είναι ρευστά ... Λογικά εντός 1 εβδομάδας θα πρέπει να σε ενημερώσουν για το πότε παραλαμβάνεις και τι !! Μου έχει τύχει να μου τα στείλουν με email (παλιά άδεια πριν 2 χρόνια), αλλά την τελευταία φορά πήγα από εκεί και τα σκάναρα έξω, όπως τον παλιό καλό καιρό. Μάλλον έχουν ψηφιακά ένα τμήμα του αρχείου... Αυτοί οι περιβόητοι διαγωνισμοί για ψηφιοποίηση των αρχείων τι έγιναν ???? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppanag Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 Τίποτα... Τώρα θυμήθηκα ότι στην πλατφόρμα αιτήσεων, αν πας στις αιτήσεις σου θα σου έχει οδηγίες για τυχόν ραντεβού όταν δούνε το αίτημα και γίνει η αίτηση αποδεκτή (βλ. και ιστορικό κάτω-κάτω) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 Το είδα.... Παραμένει κενό για 6η ημέρα!!! Αϊ σιχτίρ με την τεχνολογία τους.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanel Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 Συνήθως από ένα εως δύο μήνες κάνουν. Θα σου έρθει και μέιλ που θα παραπέμπει στην αίτηση σου για να δείς το ραντεβού. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 Σήμερα κλείνουν 43 ημέρες από την ηλεκτρονική αίτηση για παροχή σχεδίων παλιάς οικοδομικής άδειας κι ακόμα το μαγειρεύουν στο Δήμο Αθηναίων!!! Ντροπή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sissy_arch Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 43????αρα εγω που εχω 21 έχω καιρό ακόμα ε????αχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
skyclad Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 Θέλω να βρω εαν φάκελο του 2005 για οικοδομή στον Δήμο Αθηναίων. Είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική αίτηση ή μπορώ να πάω και στην Σωκρατους, οπως παλια να κανω την αντίστοιχη αίτηση? Συνηθως μετά από πόσες μέρες μπορώ να πάραλαβω τον φάκελο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 On 15/4/2024 at 2:47 ΜΜ, skyclad said: ...........Είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική αίτηση ........ Ναι κι αν είσαι τυχερός θα τα πάρεις σε ένα μήνα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skyclad Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 Μου απάντησαν σε μία εβδομάδα και παρέλαβα τον φάκελο τελικά. Αυτο που δεν ήξερα οτι για τα έγγραφα του ν.3843/2010, χρειάζεται ξεχωριστή αίτηση που κάνεις επι τόπου και σε καλούν μέσα σε 10 μερες να πας να παραλάβεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα