odysseas2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2018 Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω επειδη δεν εχω ασχοληθει με ηλεκτροφωτισμους γηπεδων...Εχω ενα δημοτικο σταδιο ποδοσφαιρου και θα ηθελα να ρωτησω εαν γινεται να αποφευχθει η υπογειωποιηση των καλωδιων που πανε στα πιλαρ και στους ιστους φωτισμου και να γινει με εναεριο τροπο ωστε να μην γινουν σκαψιματα... ειναι δυνατον αυτο να γινει ή ειναι υποχρεωτικη η υπογειωποιηση? δεν εχω ξαναασχοληθει και δεν ξερω πολλα πραγματα περι φωτισμων γηπεδων... Σας ευχαριστω για τον χρονο σας.
stayros Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2018 Θα θέλεις αδειοδότηση για αγώνες;
odysseas2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2018 θελουν μονο φωτισμο για τις προπονησεις οποτε οι απαιτησεις φωτισμου ειναι αλλες
stayros Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2018 Είναι όμως δημοτικό στάδιο. Γίνονται εκεί αγώνες;
parth Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2018 Διάβασε τις ΠΕΤΕΠ τις σχετικές με τον ηλεκτροφωτισμό. Μονόδρομος κατα τη γνώμη μου η εκσκαφή περιμετρικά. Θα ξεκινήσεις όπως σου είπαν και οι προηγούμενοι, με τον καθορισμό του επιπεδου φωτισμού του γηπέδου (άλλο για προπονήσεις, άλλο για τηλεοπτική κάλυψη), τον προσδιορισμο των θέσεων/ύψος των ιστών, το είδος/αριθμός προβολέων και τέλος τη διαστασιολόγηση και θέσεις διέλευσης των καλωδίων.
odysseas2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2018 (edited) Συνολικα ειναι να μπουν 6 σιδηροϊστοι αλλα για πρωτη φαση θα εγκατασταθουν οι 2 σιδηροϊστοί για το μισο γήπεδο για προπονηση με προοπτικη στο μελλον να μπουν και οι υπολοιποι... εγω την παροχη απο την δεη θα την υπολογισω για το φορτιο των 2 σιδηροϊστων ή και για το μελλοντικο φορτιο ωστε να υπαρχουν οι υποδομες και για την μελλοντικη εγκατάσταση των υπολοιπων ιστών? Edited Νοέμβριος 4 , 2018 by miltos
parth Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2018 Υπολόγισέ την για όλη την εγκατάσταση. Για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως οταν κανεις αιτηση στη ΔΕΗ, κοίταξε πριν αν υπάρχει οικοδομική άδεια
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα