italos7 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2018 καλησπέρα σε ποιο link μπορώ να βρω αδειες που έχουν εκδοθεί με το e-adeia , (όχι δικιές μου)
yian Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2018 Λογικά στο diaygeia.gov.gr όπως και κάθε άλλη διοικητική πράξη.
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2018 Αυτά λέει η ΚΥΑ, εκδίδεται η άδεια από τον εξουσιοδοτημένο μηχανικό της αρμόδιας υπηρεσίας λαμβάνοντας μοναδιαίο αριθμό από το πληροφοριακό σύστημα και αναρτάται στο Πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Στη συνέχεια αναρτάται στον καθορισμένο από το ΥΠΕΝ διαδικτυακό τόπο, στον οποίο παρέχεται ελεύθερη πρόσβαση στους πολίτες στα στοιχεία του εντύπου της οικοδομικής άδειας, καθώς και του τοπογραφικού διαγράμματος και του διαγράμματος κάλυψης αυτής. αλλά παρόλο που μου είπαν ότι εκδόθηκαν ηλεκτρονικές άδειες όσο και αν προσπάθησα άδεια δεν βρήκα! 1
yian Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2018 (edited) Μια ΕΕΜΚ που εξέδωσα πρόσφατα αναγράφει στο επάνω μέρος : ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ https://apps.tee.gr/adeiapublic/faces/searchDocFile Ωστόσο χωρίς τον ηλεκτρονικό κωδικό της άδειας δεν εμφανίζει κανένα αποτέλεσμα. Edited Οκτώβριος 30 , 2018 by yian 1 1
θανος_ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2019 Συνάδελφοι καλησπέρα Η Σελίδα αναζήτησης αδιεών λειτουργεί; Γιατί εγω δεν μπορω να κατεβάσω καμία άδεια; Βάζω όλα τα στοιχεία και … No data to display
θανος_ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2019 Συνάδελφοι καλησπέρα Η Σελίδα αναζήτησης αδειών λειτουργεί; Γιατί εγω δεν μπορω να κατεβάσω καμία άδεια; Βάζω όλα τα στοιχεία και … No data to display Παράθεση
stesta Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2019 2 ώρες πριν, θανος_ said: Συνάδελφοι καλησπέρα Η Σελίδα αναζήτησης αδειών λειτουργεί; Γιατί εγω δεν μπορω να κατεβάσω καμία άδεια; Βάζω όλα τα στοιχεία και … No data to display Παράθεση Λειτουργεί κανονικά. Δίνεις Δήμο, εύρος ημερομηνιών και captcha
stesta Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2019 https://apps.tee.gr/adeiapublic/faces Αναζήτηση εκδόσεων αδειών/ εγκρισεων δόμησης
themoiko Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2021 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2021 https://apps.tee.gr/adeiapublic/faces Καλησπέρα, Έχωντας το έντυπο της πράξης (e-αδειες) όπου αναφέρεται εκτός απο το Α/Α Πράξης και Αίτησης και το Ηλ.Κλείδί αίτησης, προσπαθώ με αυτό να αναζητήσω το έντυπο της αίτησης όπου περιλαμβάνονται μεταξύ των άλλων τα ηλ.κλειδιά για κάθε αρχείο που έχει γίνει upload στην άδεια.Ψάχνω στο παραπάνω link αλλά δεν καταφερα να το βρώ. Δεν είναι προσβάσιμο αυτό το αρχείο? Ο ιδιοκτήτης δεν το έχει στη διάθεση του. Ευχαριστώ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα