sterg Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2018 Γειά σας. Λόγω διορισμού έκλεισα βιβλία και υπέβαλα αίτημα διαγραφής από τη λίστα μη-μισθωτών μηχανικών του ΕΦΚΑ στο Περιφερειακό Τμήμα Μηχανικών της Θεσσαλονίκης (πρώην ΤΣΜΕΔΕ) τον Οκτώβριο του 2017. Ωστόσο εκκρεμεί η ενημέρωση του μητρώου του ΕΦΚΑ, με αποτέλεσμα να εκδίδονται ακόμα ειδοποιητήρια για ελεύθερο επάγγελμα. Θα το αγνοούσα, αλλά δυστυχώς η μη-διαγραφή μπλοκάρει μια επιστροφή οφειλών από ΕΦΚΑ προς εμένα. Είχε κάποιος συνάδελφος καλύτερη τύχη ακολουθώντας διαφορετική διαδικασία; Ευχαριστώ.
Nstasino Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2018 (edited) Υπάρχει μεγάλη συζήτηση και για το θέμα αυτό σε άλλο thread. Εγώ θα πήγαινα στις Εισφορές. Εδώ περιγράφω τι δούλεψε για εμένα (αλλά στην Αθήνα). Δες και τα υπόλοιπα μηνύματα και των άλλων χρηστών. Edited Νοέμβριος 1 , 2018 by Nstasino
sterg Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα