Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΦΡΕΣΚΟΒΑΜΜΕΝΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΜΟΥΧΛΑ


Recommended Posts

Καλημερα, το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι απο τον Ιουλιο που εβαψα ενα δωματιο του σπιτιου μου (χωρις προηγουμενες υγρασιες), οι τοιχοι του δωματιου μυριζουν ασχημα με αποτελεσμα το δωματιο να μην ειναι κατοικησιμο. Το χρωμα που αγορασα ηταν επωνυμο και καινουριο και το δωματιο βαφτηκε σε μια μερα. Ενω στην αρχη ειχε τη μυρωδια της μπογιας μετα απο ενα μηνα αρχισε να μυριζει ασχημα, εως και σημερα. Εκπροσωπος της εταιριας χρωματων που με επισκεφθηκε με τρομαξε λεγοντας μου οτι μπορει να ειναι καποιος μυκητας που μαλιστα τρωει τους τοιχους και μπορει να μεταφερθει και στα επιπλα. Οταν τον ρωτησα τι να κανω μου ειπε δεν ξερω γιατι αν το ξαναβαψω οπως του ειπα οτι εχω σκοπο, μου ειπε οτι θα κλεισω τον μυκητα μεσα. Πρεπει να βγαλω το χρωμα απο τους τοιχους?Η υπαρχει καποια θεραπεια. Εμφανης μυκητας να τον βλεπω οπως η μουχλα δεν υπαρχει. Δεν ξερω τι να κανω και ανησυχω και για την υγεια μας και του παιδιου. Το δωματιο που βαφτηκε ηταν το παιδικο. Χωρις μουχλα. Σε ενα σημειο ψηλα σε μια γωνια ειχε σημαδια απο υγροποιηση αλλα χωρις μουχλα εμφανη.

 

Επίλεξε "επεξεργασία" και βάλε τόνους στο κείμενό σου. Η χρήση κεφαλαίων δεν επιτρέπεται. Διόρθωσε τον τίτλο του θέματος. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ πριν συνεχίσεις.

Pavlos33

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.