skifx Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2018 (edited) Μπορώ να αλλάξω/προσθέσω νέα περίφραξη σε υφιστάμενη άδεια; Πχ στο κτίριο υπάρχει μια απλή χαμηλή περιτοίχιση. Μπορώ με άδεια κατεδάφισης να την αφαιρέσω και με νέα άδεια να φτιάξω πχ νέα λιθόκτιστη μάντρα 1.5μ; Απλά τη δείχνω στο νεο ΔΔ που θα βγάλω ή χρειάζεται έλεγχος και σε άλλα πολ. μεγέθη; Edited Νοέμβριος 15 , 2018 by skifx
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2018 Η Ο.Α είναι σε ισχύ? Αν είναι σε ισχύ μπορείς να κάνεις ή γνωστοποίηση (αν θες να συνεχίσεις εργασίες άμεσα) ή αναθεώρηση δείχνοντας στο Δ.Δ τη θέση-την τομή και την ενδεικτικά ένα τμήμα της όψης της 1
skifx Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2018 Σε ευχαριστώ kana. Οχι δεν ειναι σε ισχύ. Είναι άδεια προσθήκης σε υφιστάμενο κτίριο του 64.
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2018 αν δεν είναι σε ισχύ έμπλεξες πρέπει να εκδόσεις νέα κανονική Ο.Α
skifx Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2018 (edited) ...ναι ... . Απλά έχω κολλήσει γιατι στο άρθρο 23 αναφέρεται μόνο σε προσθήκες. Δηλ. αν θέλω νεα περίφραξη και διαμόρφωση περιβ. χώρου, θα έχω πχ. και έλεγχο φύτευσης με βάση ΝΟΚ όπως γίνεται στα νέα κτίρια; Κάτι δεν έχω καταλάβει... Edited Νοέμβριος 15 , 2018 by skifx
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2018 (edited) 1.βρες πρώτα την κατηγορία Ο.Α που χρειάζεσαι 1-2-3 2. σχετικά με την υφιστάμενη οικοδομή κατά το άρθρο 34 ΝΟΚ πας με τους όρους δόμησης του χρόνου ανέγερσης και με τις διατάξεις του ισχύοντος τότε ΓΟΚ 3. η φύτευση και ο έλεγχός της ισχύει βάσει κτιριοδομικού και όχι βάσει ΝΟΚ και 4. δες αν έχεις αυθαιρεσίες που απαιτούν ένταξη στο Ν 4495 Edited Νοέμβριος 15 , 2018 by ΚΑΝΑ 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα