Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

1 ώρα πριν, Lennon said:

Συνάδελφοι καλησπέρα

Σε διώροφη οικοδομή με υπόγειο που βρίσκεται στα μπετά έχει λήξει η οικ.άδεια. Στην μία πλευρά εφάπτεται σε Ο.Ρ. - Γ.Ρ. (ΟΓ-ΡΓ) με πλατος δρόμου 5,00 μ. (οπότε για το ιδεατό έχουμε 5 Χ 1,5 = 7,50 μ.). Έχουμε τα εξής ερωτήματα : 

α) Στη πλευρά αυτή δεν μπορεί να το τοποθετηθεί εξωτερική θερμοπρ. μέχρι τα 3,00 μ. από το 0,00 μ. Σωστά; Ναι

β) Τα ενδιάμεσα ύψη με πάχη πλακών έχουν τηρηθεί σωστά. Κάνοντας μία κατακόρυφη μέτρηση διαπιστώθηκε ότι από την εξόφληση της τελευταίας πλάκας μέχρι το πεζοδρόμιο είναι 7,80 μ. αντί για 7,50 μ. (επιτροπ. ύψος περιοχής 8,50 μ.)που έχει στην οικ. άδεια. Ή δεν έχει διαμορφωθεί τελικώς το πεζοδρόμιο ή έχει θεμελιωθεί πιο ψηλά η οικοδ. Τι αναφέρει η βεβαίωση του Δήμου για τη στάθμη πεζοδρομίου? Μήπως η διαμόρφωση καταστράφηκε κατά την εκσκαφή? Υπάρχει κράσπεδο?

Για έναν εξώστη θα γίνει τακτοποίηση και θα μπορούσε να μπει και αυτή η διαφορά στην στάθμη. ???

Προχωρώντας όμως στην άδεια αποπεράτωσης και στο Δ.Κ. στην θέση του ιδεατού στερεού πως θα μπορούσε να διατυπωθεί για να είναι σωστό?  Για γίνε πιο σαφής

Ευχαριστώ.

 

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα.

Υπάρχει πεζοδρόμιο με μπετόν, χωρίς πλάκες και κράσπεδο. Το ασφαλτικό είναι περίπου 12-13 χαμηλότερα. 

Επειδή θα γίνει τακτοποίηση για έναν εξώστη αναφέρω μήπως περνούσαμε και αυτή τη διαφορά 30 εκ. σαν λοιπή παράβαση(υπέρβαση ύψους χωρίς να υπερβαίνει το μέγιστο ύψος περιοχής).

Για το Δ.Κ. της άδειας αποπεράτωσης λέω μήπως στην απόληξη του κτηρίου διαγραμμίσω τους 0,30 μ. ως τακτοποιημένο παραπάνω ύψος χωρίς να υπερβαίνει το μέγιστο ύψος περιοχής).

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.