poltaigan Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 Μου ζήτησαν να κάνω μια μελέτη για φυσικό αέριο. Επειδή ειμαι καινούργια στο επάγγελμα και αυτή είναι ουσιαστικά η πρώτη μελέτη που θα κάνω δεν θελω να αγοράσω κάποιο πρόγραμμα ακόμα. Γίνεται αυτό ή είναι απαραίτητη η αγορά κάποιου? Θα μπορούσα δηλαδή να κάνω κάποιους υπολογισμούς στο χέρι και τα σχέδια στο Autocad ή είναι αδύνατον? Η εμπειρία μου σε αυτές τις μελέτες είναι μηδενική. Έχω πιθανότητες να τα καταφέρω?
pggiotas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 Αδύνατον δεν είναι , αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο (κατά την γνώμη μου βέβαια).... Σκέψου μόνο να φτάσεις στο "τέλος" και να μην σου βγαίνει μια διάμετρος.... Εννοείται ότι καλό θα ήταν να έχεις την βοήθεια κάποιου συνάδελφου με σχετική εμπειρία....
alej Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 @ poltaigan ΣΕ ποια ΕΠΑ θα καταθέσεις;
poltaigan Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 Μάλλον έχεις δίκιο. Καλύτερα να κοιτάξω για κάποιο πρόγραμμα από τώρα. Ούτως ή άλλως θα το χρειαστώ και στο μέλλον. Και σίγουρα και κάποιο βιβλίο για την εκμάθησή του. Προτείνεται κάποια συγκεκριμένη εταιρεία? Είδα ένα demo της ti-soft και μου φάνηκε αξιόλογο. @alej Το κτήριο βρίσκεται στη Βέροια. Επομένως Θεσ/νίκης. (Δεν είμαι και σίγουρη).
ilianarek Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 καλησπέρα. είμαι καινουρια μηχανικος και θελω να καταθεσω την πρωτη μου μελετη φυσικου αεριου. μηπως ξερει κανεις να μου πει τι ακριβως θα περιεχει ο φακελος?
MECH Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 Αν αφορά Αττική , στο site της ΕΠΑ θα βρεις (κανοντας registration στην ενότητα "συνεργάτης") αναλυτικοτατες πληροφορίες αλλά και πρότυπα έντυπα & έγγραφα. Για ότι περισσότερο εδώ είμαστε....
ilianarek Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 οκ. ευχαριστω πολυ. θα παω στο τελος της εβδομαδας στην επα. ελπιζω να μην ταλαιπωρηθω και να βγαλω ακρη...αν οχι θα ξαναενοχλησω. ευχαριστω
nmanos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2010 καλημέρα σας. έχω μια ερώτηση που προέκυψε στην πολυκατοικία μας: είναι υποχρεωμένος ο εργολάβος της πολυκατοικίας αλλά να έχει εγκαταστήσει εξ αρχής ανιχνευτή φυσικού αερίου και βαλβίδα. Ενημερώνω οτι κάτι τέτοιο δεν ειχε συμβει, αλλά τώρα ζητείται απο την εταιρεία.Ευχαριστώ εκ των προτέρων
MECH Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2010 Εξαρτάται από τη συγγραφή υποχρεώσεων που έχει υπογραφεί. Το σίγουρο είναι ότι στην αυτοψία για τη βεβαίωση κατασκευής ( για τη ρευματοδότηση του κτιρίου) δεν ζητείται από την ΕΠΑ να τα έχεις τοποθετήσει.Στα ζητάει ΄(εφόσον απαιτούνται) κατά τη σύνδεση.
deathlok Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2010 καλημέρα σας. έχω μια ερώτηση που προέκυψε στην πολυκατοικία μας: είναι υποχρεωμένος ο εργολάβος της πολυκατοικίας αλλά να έχει εγκαταστήσει εξ αρχής ανιχνευτή φυσικού αερίου και βαλβίδα. Ενημερώνω οτι κάτι τέτοιο δεν ειχε συμβει, αλλά τώρα ζητείται απο την εταιρεία.Ευχαριστώ εκ των προτέρων αν σας το πούλησε με καυστήρα πετρελαίου όχι δεν είναι υποχρεωμένος να βάλει τπτ από αυτά, τα βάζετε εσείς λόγω της αλλαγής σε αέριο.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα