Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Συνάδελφοι καλησπέρα. 

Σχεδιάζω ένα ξενοδοχείο εντός οικισμού στο οποίο η δόμηση μου είναι 600 τ.μ. Το ισόγειο και το υπόγειο είναι ουσιαστικά στο ίδιο επίπεδο (μπαζωμένο στην πίσω πλευρά) .Έχω θεωρήσει σαν ισόγειο και χώρο κύριας χρήσης ότι φαίνεται εντός της κόκκινης γραμμής και το υπόλοιπο υπόγειο (βοηθητικοί  χώροι).Αυτό που δεν ξέρω και ρωτάω είναι εάν το παρασκευαστήριο και το γραφείο του διευθυντή πρέπει να είναι σε χώρο   κύριας χρήσης και επομένως να μετρήσουν στη δόμηση .

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων 

3 ASTERO.pdf

 

Συμπλήρωσε την ειδικότητά σου στο προφίλ, αν είσαι μηχανικός.

Pavlos33

Edited by Pavlos33

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.