mouf Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2009 Φίλε μου αντιμετόπισα το ίδιο πρόβλημα πριν εφτά μήνες. Δεν βρήκα τίποτα σχετικό σε ελληνική βιβλιογραφία, βρήκα όμως σε εγχειρίδια της ASHRAE, τα μετέφρασα και όλα οκ!Αν θέλεις σta στέλνω με e-mail. καλημέρα Φίλε athanKoul, θα μπορούσες να μου κάνεις forward τα παραπάνω??? [email protected] Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! ───────────────────────────────────────────────────── Συμπληρώστε την ειδικότητά σας, μέσω της επεξεργασίας προσωπικών στοιχείων (πίνακας ελέγχου). Chilon
shelby Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2009 Φίλε μου αντιμετόπισα το ίδιο πρόβλημα πριν εφτά μήνες. Δεν βρήκα τίποτα σχετικό σε ελληνική βιβλιογραφία, βρήκα όμως σε εγχειρίδια της ASHRAE, τα μετέφρασα και όλα οκ!Αν θέλεις σta στέλνω με e-mail. Aν ακόμα είσαι στο forum στείλε μου πμ να σου δώσω το mail μου.
katrmp Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2010 Φίλε μου αντιμετόπισα το ίδιο πρόβλημα πριν εφτά μήνες. Δεν βρήκα τίποτα σχετικό σε ελληνική βιβλιογραφία, βρήκα όμως σε εγχειρίδια της ASHRAE, τα μετέφρασα και όλα οκ!Αν θέλεις σta στέλνω με e-mail. φίλε μου θα ήμουν υπόχρεος αν μού έστελνες και εμένα οτιδήποτε σχετικό.μήπως υπάρχει κάποια μελέτη; [email protected] ευχαριστώ.
parizianos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2010 γνωριζει καποιος ποσο κοστιζει μια γεωθερμικη αντλια θερμοτητας ανα ψυκτικο τονο ή kw ψυκτικης ισχυος αυτης;ευχαριστω πολυ
athankoul Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2010 είμαι μηχανολόγος μηχανικός πτυχιούχος από το ΤΕΙ Σερρών. Το θέμα της γεωθερμίας το έχω ψάξει διεξωδικά...και κατέληξα στο ότι η μόνη σίγουρη γεωθερμική εγκατάσταση είναι με κάθετες γεωτρήσεις τύπου U τουλάχιστον 75 μέτρων...για τον υπολογισμό των γεωτρήσεων με σιγουριά (χωρίς αποτυχία) απαιτείται συσκευή η οποία ονομάζετε Thermal Response Test. Google it θα τα βρείτε όλα!
woody Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2010 parizianos ενδεικτικά μια γ.α.θ. 20 kw θέρμανσης κοστίζει 6000 ευρώ. Βασικά δεν διαφέρει το κόστος πολύ απο τις αντλίες θερμότητας αέρος-νερού. Η μελέτη του γεωεναλλάκτη βασίζεται στην θερμική αγωγιμότητα και την θερμική διαχυτότητα του εδάφους. Το ΤRT μέσα σε μία μέρα σου δίνει με ακρίβεια τις δύο αυτές απαραίτητες τιμές.
Pol.Ts. Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Φίλε μου αντιμετόπισα το ίδιο πρόβλημα πριν εφτά μήνες. Δεν βρήκα τίποτα σχετικό σε ελληνική βιβλιογραφία, βρήκα όμως σε εγχειρίδια της ASHRAE, τα μετέφρασα και όλα οκ!Αν θέλεις σta στέλνω με e-mail. Χαιρετώ ολους τους συναδέλφους! Ειμαι και εγώ φοιτητής, στα τελειώματα, (5 και φύγαμε!) και έχω αναλάβει πτυχιακή εργασία σχετική με τη γεωθερμία. Πιο συγκεκριμένα "Μελέτη Θέρμανσης Κολυμβητικής Δεξαμενής Ολυμπιακών Διαστέσεων με χρήση Γεωθερμικών Αντλιών Θερμότητας". Τι ακριβώς βρήκες στα εγχειρίδια της ASHRAE? Μπορείς να κανεις μια προώθηση και σε μένα γιατι έχω κολλήσει? Το email είναι στο προφιλ μου. Ευχαριστώ!
rorsak Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 Γεια χαρα.. Μηπως μπορεί καποιος να μου στειλει τα μεταφρασμένα του χρήστη athankoul?? Ειμαι καινουριος στο forum και όποια βοηθεια θα την εκτιμουσα... το mail μου είναι [email protected] Ευχαριστω!!!
zio7 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2010 Καλημέρα μηπως μπορεί καποιος να στειλει και σε μένα τα μεταφρασμένα του χρήστη athankoul?? Το email μου είναι [email protected] Ευχαριστώ
monsters-1- Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2010 Καλησπερα θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να ζητησω τα συγκεκριμενα εγχειριδια[email protected] Eυχαριστω εκ των προτερων
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα