lionis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2010 Παρακαλώ, όποιος μπορεί ας μου στείλει και μένα τα συγκεκριμένα εγχειρίδια... [email protected]... Ευχαριστώ..
alej Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2010 Καλησπέρα, μήπως μπορεί κάποιος να μου τα στείλει και σε μένα; [email protected] Ευχαριστώ εκ των προτέρων
zio7 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2010 Αν μπορείτε κάντε μια αποστολή και σε εμένα...Ευχαριστώ. [email protected]
BillF1983 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2010 Καλησπέρα! Εκπονώ τη διπλωματική μου εργασία που αφορά θέρμανση θερμοκηπίου με γεωθερμία. Επειδή θα προχωρήσουμε σε κανονική εγκατάσταση και όχι θεωρητική προσέγγιση-έχω συναντήσει κάποια προβλήματα με το θέμα ( συγκεκριμένα στη διαστασιολόγηση του οριζόντιου γεω-εναλλάκτη). Αν κάποιος μπορεί να μου στείλει στην ακόλουθη διεύθυνση το εγχειρίδιο της ASHRAE που αναφέρεστε θα του ήμουν ευγνώμων. [email protected]. Ευχαριστώ εκ' των πρωτέρων και αν κάποιος έχει πραγματοποιήσει ποτέ εγκατάσταση και μπορεί να βοηθήσει ας επικοινωνήσει στο ίδιο mail.
gsakel Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Τα στοιχεία που υπάρχουν για την γεωθερμια καλο θα είναι εφοσον επιθυμουν αυτοι που τα εχουν να τα ανεβασουν στα download ωστε να μπορουν να ενημερωθουν και αλλοι συναδερφοι .
alej Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2010 Λοιπόν, έβγαλε η ASHRAE ένα excel υπολογισμού κατακόρυφου γεωεναλλάκτη και το διαθέτει δωρεάν. Όπως λέει και η ίδια, δεν φέρει ευθύνη για τυχόν λάθη αλλά αξίζει ο κόπος να το δούμε κι αυτό. Όταν βρω χρόνο θα το τσεκάρω και με ένα εμπορικό που έχω αγοράσει και θα σας πω εντυπώσεις. Μέχρι τότε αν κάποιος συνάδελφος μπορεί να το αξιολογήσει με παρόμοιο τρόπο καλό θα είναι να ανεβάσει κι αυτός τις απόψεις του. Το link... http://www.ashrae.org/borehole.xls Το σχετικό άρθρο δεν μπορώ να το ανεβάσω, όσοι είναι μέλη μπορούν να το βρουν εδώ (μαζί με το excel). http://bookstore.ashrae.biz/journal/journalarticle.php?filename=ASHRAE-D-AJ10Jul01-20100701.zip
woody Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2010 Εγώ αυτή την μέθοδο χρησιμοποιώ.Για να βρείς peak hourly ground load, monthly ground load, yearly average ground load, thermal diffusivity, Undisturbed ground temperature που είναι και τα βασικά δεδομένα απαιτούνται υπολογισμοί.Αν δεν είναι σωστοί δεν θα είναι σωστό και το αποτέλεσμα..
Ac_Ns Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 (edited) Καλησπέρα, μήπως μπορεί κάποιος να μου τα στείλει και σε μένα;............... μέσω pmΕυχαριστώ εκ των προτέρων Παρακαλώ μην κάνετε αναρτήσεις προσωπικών e-mails. Μπορείτε να χρησιμοποιείται το pm. Ευχαριστώ, hkamp. Edited Απρίλιος 3 , 2014 by hkamp
alexandrosbrous Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Καλησπέρα!Θα ήταν εύκολο να έχω κάποιο αρχείο και εγώ;Σας ευχαριστώ!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα