Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ρολό σε παράθυρα


Crissam

Recommended Posts

Καλημέρα. Δεν ξέρω αν μπήκα στην σωστή ενότητα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση παρακαλώ. Σκέφτομαι να κάνω αντικατάσταση σε δύο παράθυρα στην κρεβατοκάμαρα, τα οποία δεν έχουν ρολά. Σε όλα τα άλλα διαμερίσματα της πολυκατοικίας τα ίδια παράθυρα στις αντίστοιχες κρεβατοκάμαρες δεν έχουν ρολά. Η ερώτηση μου είναι η εξής:Μπορώ να τα αντικαταστήσω με αντίστοιχα που να έχουν εντοιχιζόμενα ρολά; Εξωτερικά τα παράθυρα θα είναι λίγο πιο κοντά σε σχέση με τα προηγούμενα γιατί στο άνω μέρος θα τοποθετηθούν τα κουτιά που θα περιέχουν τα ρολά. Πρέπει να πάω στην πολεοδομία; να δω το καταστατικό της πολυκατοικίας; να ζητήσω ενυπόγραφα άδεια από τους άλλους ιδιοκτήτες ή κάτι άλλο; Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Αρχικά δείτε το καταστατικό, εφόσον δεν το έχετε --κανονικά έπρεπε να το έχετε--- λογικά θα το έχει η διαχείριση της πολυκατοικίας. Επίσης δείτε μήπως υπάρχουν και αποφάσεις της Γ.Σ. μήπως έχουν λύσει (ή απορρίψει) την επέμβαση αυτή τουλάχιστον σε επίπεδο απόφασης και επανέλθετε, για να μην πηγαίνουμε υποθετικά σε θέσεις-απαντήσεις.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.