sonja_k Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Καλησπέρα συνάδελφοι! Δραστηριοποιείται κάποιος στο νησί της Μυκόνου για να μου διευκρινίσει κάτι σχετικά με ενα αγροτεμάχιο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
DIMITRIS80 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Συναδέλφισσα, ΖΟΕ Μυκόνου ΦΕΚ 243Δ 2005 / Τροπ/ση 65 ΑΑΠ 2012. Καθώς μιλάς για αγροτεμάχιο.
sonja_k Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Συναδέλφισσα, ΖΟΕ Μυκόνου ΦΕΚ 243Δ 2005 / Τροπ/ση 65 ΑΑΠ 2012. Καθώς μιλάς για αγροτεμάχιο. Ευχαριστώ για την απάντηση! Άρα, καθώς πρόκειται για γεωργική γη, μιλάμε για αρτιότητα 10 στρ? Γιατί έχω ένα τοπογραφικό του 2000 που το αναφέρει άρτιο-οικοδομήσιμο αλλά πρόκειται για 6 στρ.
DIMITRIS80 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2016 Ο,τι προκύπτει από το ΦΕΚ συναδέλφισσα, είναι σαφές. Μήπως το τοπογραφικό είχε συνταχθεί πριν της ισχύος της ΖΟΕ?
sonja_k Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2016 Ο,τι προκύπτει από το ΦΕΚ συναδέλφισσα, είναι σαφές. Μήπως το τοπογραφικό είχε συνταχθεί πριν της ισχύος της ΖΟΕ? Ναι, όπως τα λες. Είναι τοπογραφικό του 2000...Σε ευχαριστώ. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
bstoch Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2017 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2017 Καλημέρα και καλή μεγάλη εβδομάδα να έχουμε.Υπάρχει περίπτωση να έχει καποιος συναδελφος κτηματολογικό απόσμασμα της Χώρας σε ψηφιακή μορφή?Προσπαθώ να μιλήσω με την πολεοδομία στην Μύκονο αλλά είναι κομματακι δύσκολο εως ακατόρθωτο...
DIMITRIS80 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2017 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2017 Τι εννοείς συνάδελφε κτηματολογικό απόσπασμα? Κάποιο εγκεκριμένο ρυμοτομικό σχέδιο ? Στην χώρα της Μυκόνου υπάρχει οικισμός, επέκτασης σχεδίου πόλης, διάφορα τμήματα απ' όσο θυμάμαι. Δύσκολα θα βρεις κάτι εξ αποστάσεως.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα