miatakis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2018 Καλησπέρα σε όλους! Έχοντας τα τελευταία χρόνια όλη τη σειρά της Facom από εργαλειοθήκη μέχρι ότι μπορεί να φανταστεί ο καθένας, και παρόλο που είμαι ευχαριστημένος 100%(ακόμα και από κοφτακια μιας και χρησιμοποιώ πολύ παπαγαλάκι), σκέφτομαι ν κάνω αγορά εργαλείων wiha! Κυρίως κοφτακια πένσες και κάποια κατσαβίδια και θα θελα τη γνώμη σας! Αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει, ποια η άποψή του και που θα μπορούσα να βρω στην Αθήνα. Ευχαριστώ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skidoo23 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2018 (edited) Για αθήνα δεν ξέρω , προσφορές κοίτα εδώ: https://www.amazon.de/Wiha-Selection-Drehmoment-Schraubendreher-Bithalter/dp/B007TTTRYK/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1545215607&sr=8-5&keywords=wiha+vde https://www.conrad.com/ce/en/product/283593/Wiha-SlimTorque-VDE-Torque-screwdriver-1-5-Nm?ref=searchDetail Edited Δεκέμβριος 19 , 2018 by skidoo23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
miatakis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2018 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2018 (edited) Τα έχεις δοκιμάσει; Edited Δεκέμβριος 19 , 2018 by miltos Link to comment Share on other sites More sharing options...
skidoo23 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2018 τα συγκεκριμένα οχι , τα έβαλα επειδή ειναι προσφορά .Τα κλασικά (χωρις ρυθμιση ροπής )ειναι επιπέδου knipex , η λαβή στα knipex μου αρέσει λίγο πιο πολύ γιατί δεν είναι τόσο χοντροκομμένη.Δεν ειμαι επαγγελματίας και άρα δεν τα χρησιμοποιώ καθε μέρα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hlektrik89 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2018 https://www.amazon.de/Wera-Kraftform-Kompakt-18-teilig-05003471001/dp/B000VD6UAA/ref=sr_1_11?s=diy&ie=UTF8&qid=1545223386&sr=1-11&keywords=wera+vde Link to comment Share on other sites More sharing options...
miatakis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2018 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2018 (edited) Να μαι ειλικρινής τα wera δεν μ αρέσουν καθόλου! Edited Δεκέμβριος 19 , 2018 by miltos Link to comment Share on other sites More sharing options...
hlektrik89 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2018 τα έχεις χρησιμοποιήσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miatakis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2018 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2018 (edited) Ναι! Έχουν ωραίες μύτες αλλά σε γενικές γραμμές τα φακομ μ έχουν βολέψει περισσότερο απ όλες τις άλλες εταιρίες στο σύνολο! Απλά επειδή θέλω μια εργαλειοθήκη με όλη τη σειρά ηλεκτρολογικών εργαλείων και μόνο έτσι ώστε να μη κουβαλάω κάθε άσχετο εργαλείο μαζί και να μη χάνω και τη μπάλα κ ολας κ επειδή της φακομ είναι πανάκριβα τα συγκεκριμένα σκέφτηκα να πάω σε wiha λόγο τιμής! Φαντάσου τα αντίστοιχα της φακομ η πορτοκαλί σειρά είναι απλά απλησίαστη! Edited Δεκέμβριος 28 , 2018 by miltos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα