maneni Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2020 όταν λέμε wide αντί 2 οθονών εννοούμε προφανώς ανττίσοιχα μεγέθη. Δηλ το αντίστοιχο μέγεθος των 2*24 είναι (σε dell) oi 29".
Arche Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 εγώ έχω 19'' εδώ και δέκα χρόνια τουλάχιστον δεν θυμάμαι να μην μου επαρκούν καλό εφέ θα ήταν οι δύο να λέω του πελάτη, κοίτα εδώ η όψη και εδώ ο εξώστης και μετά να του δείχνω στην κάτοψη ορίστε εξώστης διαστάσεις τόσο επί τόσο, καθώς οι μελέτες όμως σπανίζουν δεν έχω ανοιχτεί για αγορά περισσότερων ιντσως, έχω άλλη μια 19 από όταν δούλευαν περισσότερα άτομα στο γραφείο, αν θελήσω ποτέ θα συνδέσω άλλη μια.
curzondax Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 ^ Γενικά οι 24 ιντσών λόγου 16:9 σε ανάλυση 1080p είναι μια καλή μέση λύση. Φαίνονται καθαρές σε τυπικές αποστάσεις (π.χ. οι 27'' "θολώνουν" όταν είναι μόνο 1080p) και είναι γενικά αρκετά μεγάλες για να καλύπτουν μεγάλο μέρος του οπτικού πεδίου. Σε τέτοια περίπτωση οι 2 οθόνες είναι χρήσιμες τουλάχιστον για να διαβάζεις βιβλιογραφία και σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσαν να είναι και 3 αν και μετά από ένα σημείο μάλλον χρειάζεται desktop management και όχι κι'άλλες οθόνες.
killertomato Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2020 μια άλλη λύση όσο και αν ακούγεται παράλογη είναι να αγοράσεις μια 50" τηλεόραση με ultrahd 4k και να τη συνδέσεις στον υπολογιστή (μήκος θέασης >70εκ). Πλέον οι τιμές φτάνουν και στα 250€ , είναι σαν τα βλέπεις με μεγεθυντικό φακό και δεν κουράζει καθόλου ενω στην αρχή ήμουν πολυ σκεπτικός. Ιδανική για αρχιτεκτονικό σχέδιο 2d όπου έχεις και γενική εποπτία του σχεδίου χωρίς να κάνεις zoom in/out όλη την ώρα. μια καλή λύση είναι η THOMSON 4K Smart TV 50UE6400
maik2 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 Οι δύο οθόνες τωρα με τον κορονοϊό ειναι προτιμότερες . Στρίβεις τη μία πρός την πλευρά του πελάτη και εχεις μιά κάποια απόσταση . Χρειάζεσαι ομως και κάρτα με διπλή εξοδο. 1
maneni Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2020 νομίζω ότι ακόμα κι οι πιο φθηνές κάρτες έχουν τουλάχιστον 2 εξόδους
traveler22 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 Καλησπέρα και καλή χρόνια σε όλους ΘΑ ήθελα την βοήθεια σας στο να αγοράσω μια οθόνη υπολογιστή. Δουλεύω αρκετά τρισδιάστατα και δυστυχώς δεν γνωρίζω τι χαρακτηριστικά χρειάζεται να εχει μαι καλή οθόνη, όχι και πολύ ακριβη...εκεί γύρω στα 300 μαξ Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσεις; Ευχαριστώ!
kan62 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 Τύπος πάνελ VA, μέγεθος 31,5", μέγιστη ανάλυση 4Κ --> 250-300 Ε Τύπος πάνελ IPS, μέγεθος 31,5", μέγιστη ανάλυση 4Κ --> 300-400 Ε Για να δουλέψεις σε ανάλυση 4K χρειάζεται και καλή κάρτα γραφικών. Μέχρι να την αποκτήσεις (τώρα ακριβές) μένεις σε κατώτερη ανάλυση. 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα