Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nαυτιλιακά


Salami

Recommended Posts

20 ετων, φοιτητης Μηχανικων Πληροφορικης ΤΕΙ

Ειμαι σε ενα διλημμα. Ναυτιλιακα η συνεχιση σπουδων (MSc) στο εξωτερικο στο αντικειμενο που σπουδαζω?

Η Ναυτιλια στη χωρα μας ειναι αρκετα ανεπτυγμενη και επειδη παντα με ψιλοενδιεφερε το αντικειμενο  (κυριως λογω συγγενικων προσωπων που δουλευουν στο ΕΝ ως μηχανικοι κλπ), ειπα να παρω καποιες γνωμες. Ειναι ο μονος τομεας που η χωρα μας εχει μια παγκοσμια πρωτια αλλωστε. Ενδιαφερομαι κυριως για operations, chartering etc. Πολλες ναυτιλιακες εταιρειες στην Αθηνα και στον Πειραια, οποτε το λογικο ειναι οτι μια entry lvl θεση εργασιας θα βρεθει (οχι απαραιτητα ευκολα).

Αυτο που εχω ακουσει ομως ειναι οτι παιζουν πολυ μεγαλο ρολο οι γνωριμιες και οτι αν δεν εχεις "μπαρμπα" σε μια καιρια θεση σε καποια ναυτιλιακη πολυ δυσκολα θα σε κοιταξουν. Δε νομιζω παντως οτι αυτοματα εξαιρουμαι λογω του μη σχετικου με ναυτιλιακα backround μου. Επισης εχω ακουσει οτι οι μισθοι στον κλαδο ειναι καλοι (για τα ελληνικα δεδομενα) αλλα τα ωραρια εργασιας αρκετα εξαντλητικα. Αυτα ισχυουν? Τελος, πως ειναι το career progression στις εταιρειες του χωρου?

 

Οποιαδηποτε γνωμη/αποψη πανω στο θεμα ευπροσδεκτη 

 

Βάλε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσή σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής.

Pavlos33

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.