GRTOPO Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Όντως Χάρη. '84~'85 Spectrum ZX, Commodore, AMIGA.... Θέλω να γυρίσω στα παλια..... στη παλιά μου γειτονιά.!!
Μαράκι Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Εγώ το πιο παλιό που θυμάμαι ήταν εκείνες οι εύκαμπτες δισκέτες 5 1/4 και φυσικά το MS DOS και το αξέχαστο pw!!!
agior Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Α ρε ηρωϊκές εποχές... Πράσινη οθόνη...Τις πρώτες ρουτίνες επίλυσης όδευσης και ταχυμετρίας στον 6128 της ανηψιάς μου το καλοκαίρι του '90. Βλέπετε, άργησα λιγάκι..Είχαμε και δουλειά μπόλικη τότε. Μετά ήρθε για μένα η μαύρη εποχή της μαύρης οθόνης, 8086 δεκάμπιτο με συνεπεξεργαστή και AutoCAD 9.
avgoust Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Παρουσίαση εκείνα τα χρόνια του IBM XT στο computer για όλους όπου ο συντάκτης εκστασιαμένος περιγράφει τον "αχανή σκληρό" των 10 (αν θυμάμαι καλά) ΜΒ ! Εμένα ο πρώτος υπολογιστής είχε έρθει ... από Αμερική. SHARP με ενσωματωμένη οθόνη LCD μιας σειράς και έναν επίσης ενσωματωμένο μικροσκοπικό εκτυπωτή με μικρά έγχρωμα στυλό σε μύλο και χαρτί σαν της ταμειακής μηχανής σε μέγεθος. Ούτε DOS oύτε δισκέτες !!. Σε αυτόν έμαθα BASIC.
zervasgr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Apple II. Σωτήριον έτος 1980! Κασέτα κι άγιος ο θεός, 16 kb μνήμη. Στατικά προγράμματα με τα χεράκια μου, μαθαίνοντας ταυτόχρονα basic. Νιάτα όμως φίλτατοι!!
avgoust Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Kατάλαβα , όλες οι παλιοσειρές μαζευτήκαμε σε αυτό το thread
strudel7878 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 spectrum zx 128 με κασέτα..... Ikari warriors!!!! το παιχνίδι τότε....
erling Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 AMSTRAD 6128!!! το πρώτο μου. 1985-86 αν θυμάμαι καλά. DOS(?) και Logo
erling Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Μάλλον, για αυτό έβαλα το ερωτηματικό. Ούτε που θυμάμαι. Θυμάμαι όμως κάτι έκανα με τις δισκέτες και έγραφα basic. Εκανε και copmile μετά.. δεν τα θυμάμαι καλά.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα